Werd netjes gebeld dat mijn kleur niet op voorraad was. Of ik wilde wachten of n andere kleur kiezen. Zo bijzonder heb dit nog nergens meegemaakt. Geweldige service.

Snelle levering.

Netjes en verzorgd geleverd.

Prima.

Contact gehad met CR Couture en ik werd heel vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Ook de levering ging gesmeerd. Prima ervaring.

Goed!

Precies het product dat ik zocht! Erg leuk verpakt en snel in huis

Leuke patronen

Een leuk breipakket besteld: wol en patroon in 1 tegen een hele goede prijs. Snel geleverd.

Persoonlijke aandacht, altijd leuk met een klein briefje erbij. En vandaag besteld morgen in huis.

Prima.

Leuke borduurpakketten en snel bezorgd, ben er blij mee !

zeer positief!

Mooie kwaliteit wol, werd op tijd geleverd. Goed verpakt en vriendelijk briefje er bij in verpakking.

Fijne producten en goed geregeld

Zeer tevreden over het regelen van de bestelling en de verzorging van het bestelde product.

Altijd op tijd verzonden

Altijd goede kwaliteit en snelle levering.

De winkel is te ver voor mij , maar dankzij internet kan ik toch ‘winkelen’.

gewoon goed

Bestellen gaat makkelijk De juiste kleuren gekregen Bezorgen is goed gegaan

Goede service.

Ik werd geïnformeerd zat bestelling iets later zou komen. Goede informatie over tijdstip van de levering. Garen conform verwachting.

Snelle levering, erg fijn

Had een probleem met de stof en dat is snel en prima opgelost.

ik kom het liefst naar de winkel maar ivm sluiting tunnel ben ik gedwongen het op deze manier te doen.

Super winkel

Fijne winkel met een super groot assortiment aan handwerkspullen.

Mooi assortiment en snelle verzending. Het bestelde is altijd goed verpakt.

Meedenkend

Toen ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik een paar dagen later een telefoontje dat het bestelde garen niet in de gewenste kleur op voorraad was. Er werd gevraagd of dat een bezwaar was, of ik een ander garen wilde. Het zou een week duren voordat het garen er weer was. Ik vond het geen bezwaar om te wachten. Precies een week later heb ik het garen ontvangen. Vind het super dat er overleg was en dat ik op de hoogte werd gehouden.

M’n bestelling altijd zo in huis

Vriendelijk, competent en compleet

Het is een fijne winkel, met een heel rijk assortiment voor borduren, naaien, breien en haken etc. Heb je een vraag over een patroon, dan kan je hier hulp krijgen. En dat alles met een glimlach!

Heel snel geleverd! Leuk en attend dat er een handgeschreven bedankje stond! Tot de volgende keer…

Zeer plezierige zaak.

Vriendelijk personeel. Altijd goed advies. Heel veel keuze.

Wat je online besteld, wordt snel en goed geleverd

Meestal bestel ik online en daarover ben ik zeer tevreden. Onlangs lukte het me niet om de goede kleur terug te vinden voor een extra bolletje katoen, de medewerker zond mij toen een link via Whatsapp en had de bestelling al in mijn winkelmandje gezet. Dankjewel daarvoor. Op de gekke borduur-dagen is het ongelooflijk druk. Maar dan zijn wel alle borduurwerken in een tent naast de winkel. Dus als je veel keuze wilt hebben, dan moet je dan gaan. Hieraan kleeft dus ook het nadeel dat het erg druk is in de winkel. Ik kan niet beoordelen of het daardoor rommelig overkwam, ik ben niet recent op andere tijdstippen in de winkel geweest. Dat is eigenlijk mijn enige opmerking. De service tijdens die dagen is geweldig.

Leveren op tijd en het klopt ook nog.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!