Ik vond het prettig om een telefoontje te ontvangen om te vragen of ik bezwaar had dat de bestelling een paar dagen later kwam omdat er niet voldoende voorraad was

geweldig

koop regelmatig borduur kussens voor mijn demente moeder, er staat al een hele collectie ;) Service is top en word snel bij ma geleverd.

Goede aflevering

Zijn mooie en goede spullen En goede en snelle levering

Ik zal zeker nog eens iets bestellen

Blij dat jullie nog een wit badjasje hadden. Snelle levering. Top

Prettige hulp bij telefonische vraag.

Meedenken over de verzending. Er wordt dan even telefonisch contact opgenomen.

Snelle levering prima contact.

Had de bestelling de volgende dag in huis.

Altijd geweldig

Veel keuze in breipakketten. Heb er al vele besteld met mooi resultaat. Alles klopt, heel fijne service!

super tevreden

ik ben normaal super tevreden maar deze keer heb ik nog steeds mijn bestelling met nr 000049162 besteld op 9/06/23 nog niet ontvangen hoewel ik andere keren het reeds in mijn bezit had gr Carine

Telefonisch overleg gehad, goed geholpen

Mooie website, hele snelle levering, top

Super mooi pakket

Vindt het zo,n leuk borduurwerk, heb al heel veel geborduurd, ga hem zeker snel maken

Zeer correct

Uitmuntend

Mooi garen, snel in huis.

Perfect!

Zorgvuldige behandeling goede prijs kwaliteit verhouding

zorgvuldig met persoonlijke touch

Er is veel keus, op vragen krijg je antwoord en hulp. De met handgeschreven tekst op de factuur maakt het dat je geen nummer bent. Je voelt je gezien.

Altijd snel en als iets er niet is bellen ze je op om het te vertellen

Goede ervaring met bestelling

Snel en op tijd.

Mooie patronen en garen.Ik ben er erg blij mee.

Top winkel

Vriendelijk en mee denkend personeel, zeer uitgebreid assortiment.

prima service

snelle levering en goed assortiment, altijd behulpzaam en betrouwbaar

snelle en goede service

Erg goed

Mijn product was niet op voorraad en ik werd gebeld om te overleggen hoe ik het graag wilde. Erg attent! Ik heb gewacht op het product.

Totaal pakket aan handwerk spullen

Via de websitevan CRcouture heb ik mijn eerste bestelling gedaan. Snelle en correcte levering. Daarna ontdekte ik dat CRcouture in Rhoon vlak bij de metro ook een echte winkel heeft. Wat een fantastische collectie aan handwerk materialen & wat een gastvrijheid. De medewerkers van CRcouture bieden uitstekende begeleiding bij het kiezen van hun producten. Boven verwachting fijne winkel ervaring. Binnenkort gaan mijn vriendin en ik weer een dagje op stap naar Rhoon.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!