Telpatroon was niet kloppend, maar de rest is prima.

De ervaring is goed en behulpzaam als je belt voor een oplossing. Maar het laatste telpatroon klopte niet helemaal was even puzzelen.

Bestellen en aankopen verwarrend

Mooie producten maar website is nogal een chaos voor nieuwe klant. Eenmaal besteld en aangekocht gaat het vlotjes.

Hele fijne winkel

Dun garen, dik garen… alles op voorraad. Heerlijk. Goede website en plezierig telefonisch contact

Goed en snel

Mijn beste.ling werd na 2 dagen al geleverd...super snel.

Tevreden klant

Grote keuze, makkelijk bestellen, snel geleverd.

Ongewis over de planning van versturen

Directe reactie van ontvangst bestelling. Daarna dagen stilte en had ik geen idee hoelang ik op mijn bestelling moest wachten. Dit vond ik vervelend, want ik had mijn bestelling gedaan, omdat ik door mijn voorraad was. Maandag besteld, vrijdag in huis! Uiteindelijk was het ook nog een brievenbus pakketje wat niet duidelijk was aangegeven. Er zat wel een geschreven tekstje bij.. met succes gewenst… toch lief!!! Met vriendelijke groet

Top en komen afspraken na

Top en komen afspraken na.

Goede klantenservice

Werd geïnformeerd dat levering enigszins werd vertraagd vanwege het niet op voorraad hebben van garen.

Als ik bestel binnen n week in huis

na 3 weken levering afgezegd zonder reden

als je zorgvuldig iets besteld ga je ervanuit dat het ook komt. als het dan pas na 3 weken afgezegd wordt en dan de prijs verhoogd wordt op de website......dan denk ik dat er iets anders achter zit voor mij nooit meer cr couture

Prima online shop.

Bestelling keurig en volledig op tijd bezorgd.

Prima, nemen tijdig contact op bij leveringsproblemen

Order plaatsen en follow-up naar tevredenheid. 3 artikelen waren out of stock. CR Couture heeft contact opgenomen om voortgang van de order af te stemmen.

Werd telefonisch benaderd omdat een door mij besteld breiboek niet meer leverbaar was. In overleg keuze voor een ander breiboek gekozen.

Vlugge levering

Na een belletje alsnog vlug geleverd.

Heel snelle goede levering

Correcte afhandeling

Borduur heaven!

Zoveel leuke borduurpakketten zie je eigenlijk alleen op engelse sites. En dan ook nog voor leuke prijzen!!

Toen ik mijn betaling wilde doen, kon ik niet door naar iDEAL, hierna was mijn code verlopen. Toen via een ander account opnieuw geprobeerd en toen in een keer goed. Bij de levering kreeg ik nog een heel leuk boekje erbij. Prima

Goede service en aantrekkelijke materialen

Leuke pakketten van mooie materialen, vriendelijke klantenservice

Nog niets geleverd wachten al twee weken

WachteN al heel lang

Snel gebracht.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!