Er was 1 onderdeel van mijn bestelling niet op voorraad. Ik kreeg netjes een telefoontje hierover met de vraag of ik de wel voorradige artikelen al toegestuurd wilde hebben. Ik heb aangegeven dat het verstuurd mag worden als de gehele bestelling aanwezig is. Paar dagen later werd alles keurig op tijd bezorgd.

Fantastische service

De bestelde artikelen werden de volgende dag al geleverd. Wat ik heel fijn vond, was dat ik netjes gebeld werd omdat een artikel afweek uit mijn bestelling. Telefonisch werd mij uitgelegd hoe het artikel er in werkelijkheid uit zag. Men was zelfs bereid een foto op te sturen. Ook kon ik mijn geld terugkrijgen. Bij ontvangst bleek het artikel er heel leuk en snoezig uit te zien. Top service!

Vriendelijk geholpen

Werd gebeld dat niet alles op voorraad was en kreeg de keus om iets anders te kiezen of te wachten. Maar belangrijkste je werd geinformeerd. Pakketje kwam vervolgend met netjes alles erin. Zal zeker vaker bestellen

Teleurstellend….

Mooi haakpakket voor een vest besteld, na enkele dagen tevergeefs gewacht te hebben op het pakket een telefoontje: garen was niet op voorraad maar zou later die week geleverd worden - vooruit dan maar! Twee weken later maar eens gebeld - garen was niet leverbaar. Alternatief garen bijna 17 € duurder - vest zou dan over de 80€ kosten. Toch maar niet! Bij het oorspronkelijke pakket hoorde een gratis patroonboek, dat hebben ze me gestuurd maar ruim 12€ afgetrokken van het retourbedrag.Ben niet onder de indruk van de ‘service’ deze keer!

Toch niet zo tevreden, andere kleur ontvangen dan wat ik dacht te krijgen

Toch niet zo tevreden, andere kleur ontvangen dan wat ik dacht te krijgen. Misschien zou er bij de modellen beter de kleur vermeld staan. Ook daar zou je moeten kunnen zien of de gewenste kleur op voorraad is. Nu heb ik verschillende malen een andere kleur moeten doorgeven omdat de gewenste kleur niet op voorraad was. Ook geen reactie meer gekregen op mijn mail ivm de verkeerde kleur.

Prachtige wol. Snel geleverd

Sokkenwol

De eerste bestelling die ik bij CR Couture deed verliep vlekkeloos. Hierdoor kon ik snel breien. De wol is van goede kwaliteit en erg snel geleverd. Gewoon erg blij mee.

Doen en leveren wat ze beloven

Alles gevonden wat ik zocht. Op het moment dat ze niet binnen een dag alles op konden sturen hebben ze me gebeld om te vragen of het goed was als het iets later werd voor de hele zending. 2 dagen later had ik alles in huis.

Super snelle levering. Heel netjes ingepakt.

Goede ervaringen met jullie leveringen

Niets op aan te merken!

Mijn bestelling met alles erop en eraan was keurig op tijd. Blij mee!

Leuke aanbiedingen via mails

Kom meestal op ideeën via de aanbiedings mail heel leuk altijd

Nog niets ontvangen

Breipakket besteld voor mijn moeder en ondanks dat het verzendadres en het factuuradres omgewisseld was en ik dit tijdig heb doorgegeven is er nog niets verstuurd. Jammer, hopelijk is dit nog op te lossen?

Heel prettig

De bestelling kwam binnen de aangegeven tijd en de klantenservice is ontzettend aardig.

Niet op voorraad, toch snel geleverd.

Één van de bestelde artikelen bleek niet op voorraad en werd daar snel over geïnformeerd. Gelukkig werd het toch dezelfde week nog geleverd en waren de artikelen precies op tijd voor Moederdag.

een goeie servies.

zeer goede site leuke actie's en een snelle levering.

Zeer professioneel

Na een paar telefoontjes kwamen we tot de juiste stof. Dank voor de aanpak. Ik heb een vraagje gestuurd maar tot op heden nog geen antwoord gekregen: was- en strijkvoorschrift van de stof. Hilde

Mooie kwaliteit, snelle levering!

Heel fijn! Als iets niet meer op voorraad is bellen ze meteen en kun je na overleg voor iets anders kiezen. Bestel al jaren bij deze zaak en de ervaring is altijd uitstekend!

Zie opmerking

Goed, maar ik werd twee keer benaderd of ik een andere kleur wilde. Dat was niet nodig!

Super snelle levering

top

Na tientallen jaren ben ik weer gaan borduren. Top site en erg overzichtelijk.

Gewoon een goede site

Snele verzending, en altijd in orde

Altijd snel in huis

Goed en snel

Fijne website en snelle service.

Bestelde borduurpakket was snel bezorgd en de inhoud van het pakket ziet er goed uit.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!