Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Heel goede service

Vr couture heeft me gebeld om een bestelling te verduidelijken/overleggen. Heel klantvriendelijk!!

Snelle correcte levering

ik werd netjes gebeld dat mijn borduurboek klaar lag. twee dagen later opgehaald.

Het telefoontje om even te overleggen of de bestelling door moest gaan nadat geconstateerd was, dat het een week later pas bezorgt kon worden, zeer positief.

Mooi handwerkje

Niets op aan te merken alles zoals omschreven

Netjes en snel

Prima levering

Fijne mooi garen

Mooie katoen. Netjes verpakt en keurig optijd geleverd

...

Supersnelle levering

Mooi, duidelijk patroon. Ik wil er meteen mee aan de slag!

Netjes en snel geleverd. Attent om een handgeschreven memo erbij te doen.

Bestelling goed verzorgd en snel

Al een paar keer besteld bij CR Couture en altijd naar wens verlopen. Geen klachten te melden

Goede en snelle levering.

Zie boven.

Goed levering

Als de wol er niet bellen ze altijd of willen met je kijken of ze iets anders kunnen sturen

Super verzorgd.

De webshop werkt goed.. verzending is snel. Pakket ziet er verzorgd uit. En de persoonlijke noot wordt gewaardeerd.

Goede site. Snelle levering en goed verpakt.

Keurig geholpen

Snelle levering en goed kwaliteit

Geweldige service

Één van de kleuren Phildar Cotton 4 was niet meer verkrijgbaar. Ben hierover gebeld en een nieuwe kleur uitgezocht. Prima geholpen!

Oog voor detail

Ik was blij verrast met mijn eerste bestelling! De levering ging snel en correct. CR Couture had het patroon in kleur uitgeprint en netjes in een showmap gestopt. De uitleg voor de maten zijn ook in kleur uitgewerkt zodat je in ėėn oogopslag ziet wat de instructie is voor jouw maat. Dit maakt het handwerken nog leuker! Top!

Topservice van jullie,verzending superslecht.

26 april jullie bericht dat mijn bestelling verzonden is. Bevestiging van DHL . Nu,1 mei, staat op de app van DHL dat mijn pakket ( een tijdschrift met patronen datook in de brievenbus past) vandaag m'n aar een afhaalpunt gebracht wordt. Dus voor jullie service 5 sterren en DHLeen dikke 0.

Uitstekende service

Snelle levering en altijd even een lief woordje van jullie geschreven op de factuur. Het oog wil ook wat

Alles is goed gegaan en snelle bezorging!

Snelle en correcte levering

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!