Snelle en correcte levering

Super!!!

Super goed geregeld. Heel goede service. Super aardige mensen

Goede verzorgde levering

Groot assortiment

Cr Couture heeft een enorm assortiment met dus veel keuze. Bij de zoek functie zou wel fijn zijn als er een filter zou zijn om (tijdelijk) uitverkochte producten niet te zien.

Heel veel keus

Snel bezorgd

Voorraad

Ik heb nu paar keer borduurpakket besteld. Prachtig hoor! En als het op voorraad is, zeer snel binnen. De laatste 2 keer, was het pakket niet op voorraad. De mogelijkheid om bericht te krijgen is goed, maar een bevestiging ontbreekt. Onduidelijk hoe lang het dan gaat duren. Na het mailtje dat de voorraad weer was aangevuld direct besteld en super, het was er zo!

De bestelling was weer toppie verzorgd

Het assortiment is groot, als je hulp nodig hebt kun je bellen. Het is voor mij altijd of ik jarig ben als mijn bestelling komt.

Super geregeld !!

Makkelijke bestelsite, leuke reclames, snel en netjes verzonden. TOP

Netjes verpakt en snel verzonden

Prima dus.

Zeer goed!

korte levertijd

Gaat goed met bestellen korte levertijd

Zeer correct en snel geleverd, zeer klantvriendelijke site:-)!

Idem

CrCouture heeft een uitgebreid assortiment, dus veel keuze!

Vlugge verzending van mijn bestelling!

Goed en vlot

Bestellingen worden goed afgeleverd en vlot. Als iets niet voorradig is wordt je netjes gebeld. Vriendelijk personeel.

Prima service, snelle levering

Ik had twee borduurpakketten besteld. De levering was snel, compleet en accuraat, alles ziet er prima uit.

goed. Als iets later komt,wordt dat meteen meegedeeld en overlegd. Alles ziet er verzorgd uit.

Toppie

Besteld en toen bleek net de laatste verkocht, daar netjes over gebeld, wanneer het binnen kwam en of dat goed was. Netjes en snel geleverd.

Snelle levering, mooi garen

Een vriendelijk telefoontje gehad omdat mijn bestelling iets langer ging duren

Goed product, slechte communucatie

Ik heb de cape en de washandjes in de goede kleur ontvangen, alleen wel na meer dan een maand. De communicatie met CR Couture is erg moeilijk,

Heel goede service

Al een paar keer iets besteld en zeer snel gekregen (België)

Snel en netjes afgeleverd

Een prima verzorgd pakket ontvangen.

Walhalla voor handwerken

Heel,heel veel keuze. Vriendelijk personeel. Hele leuke acties. Raad het zeker aan.

Geweldig. Vlotte bestelling en zéér correct.

Geweldig. Zeer correct en vlot.

Jammer dat er verzendkosten worden berekend bij een splitsing van een order.

Heb àl behoorlijk wat wol bij jullie besteld…, sommige met lange wachttijden.. N stukje service zou jullie sieren

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!