Heerlijk garen. Nuvoletta, zo jammer dat die niet meer gemaakt wordt.

Mijn bestelling kwam snel.Duidelijke beschrijving. Toppie

snel en goed geleverd en goed kontakt

zie boven

Enorm ruime keus, perfect ingepakt en supersnel ontvangen! Toppers!

Snelle levering, en alles compleet

Wat een ruime keuze hier! Ik had een borduurpakket op het oog, waarvan ik bang was dat ik bericht zou krijgen dat het niet meer op voorraad was. Maar mijn bestelling was compleet. En dan zo'n mooie goodybag erbij!

Mooie patronen en stoffen.

Het garen vind ik van minder kwaliteit.knoopt gauw.en soms te weinig garen.

Duidelijke site en snelle levering

Prettig online bestellen. Levering is snel!

Snel en netjes geleverd.Zeer tevreden

Uitstekende service

3 losse bestellingen gedaan in drukke tijd en alles is geduldig en correct afgehandeld zodat het in één doos verzonden werd. Superblij mee!

Altijd een heel goede service

Als je bij crcouture bestelt wordt altijd alles correct behandeld. Zeker een aanrader

Vlotte service

keurig en in goede staat geleverd

de service heeft iets persoonlijks

Goede levering en contact.

Er waren een paar kleurtjes voor mijn bestelling niet op voorraad. Ik werd hierover keurig gebeld, het zou begin vd volgende week binnen komen. Dat was ook zo!

Goede ervaring

Goede ervaring snelle en nette levering op vragen goed en snel antwoord

Uiterst tevreden!

Ik werd gebeld dat een kleur uit de serie garen waarvan ik besteld had niet meer in het assortiment zat. De mevrouw heeft geluisterd wat ik ermee wilde maken en mij fantastisch aan de juiste kleur geholpen, zo persoonlijk heb ik het nog nooit getroffen bij een online-winkel.

Een klein misverstand dat perfect is opgelost Klantvriendelijk 10 op 10

geweldig

snelle bezorging, en heel veel keuze.

Prima sevice

Bv als er iets niet is bellen ze even met advies en opties. Als het dan toch niet lukt had ik binnen een paar dagen mijn geld weer terug. Top

Vlotte levering.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Wilde een andere kleur in mijn breipakket voor mijn baby vest geen probleem kreeg de kleur die ik graag wilde.

Terug sturen is helaas voor eigen kosten

Jammer dat je niet zonder kosten kan omruilen

Ruim voldoende

Er was een klein probleempje met mijn bestelling en ik werd daarover persoonlijk gebeld en kon even overleggen ipv e-mailen. Top

Mijn wol was niet meer voorradig, ik werd gebeld met de vraag of ik eventueel een andere kleur wou hebben, of liever wou wachten. Ik koos voor dezelfde kleur en zelf dan werd het snel geleverd.

Altijd leuke, mooie producten, veel keuze, snelle en nette levering en af en toe een leuke attentie maakt het plaatje helemaal compleet. Mijn favoriete winkel om mijn borduurspullen te bestellen. Jammer genoeg te ver weg voor mij om in de fysieke winkel te gaan kijken, maar de webshop is zo duidelijk en overzichtelijk met omschrijvingen en foto's dat je een goede indruk hebt van wat je koopt. Ook de bereikbaarheid en telefonische service ben ik zeer over te spreken.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!