goed en behulpzaam

Al vaak hier besteld. Nog nooit problemen gehad, communicatie gaat ook altijd goed, ze denken met me mee en geven het juiste advies.

Top site en service

Super snelle service de ene dag besteld de andere dag al binnen, en altijd een handgeschreven groet erbij, super leuk

Kan er nog niet zoveel over zeggen, pas 1 bestelling gedaan,maar na 1 dag al binnen en prachtige wol,ben er heel blij mee.

Fantastische website en goede service

Snelle en verzorgde levering! Overzichtelijke website.

Gewedig

Zeer tevreden bedankt.

goede service

Mijn laatste bestelling ging fout door een storing van mijn kant. telefonisch contact opgenomen en werd heel vriendelijk geholpen. Ontving een Email dat pakket onderweg was en kreeg ook nog een telefoontje. Ik bestel alles voor borduren bij CRcouture

Je wordt goed geholpen met raad en daad. Erg fijne ervaring met medewerksters van cr couture

Goed geholpen met advies. Ik vond het ook prima service. Ik werd gebeld toen de bestelling iets langer op zich liet wachten

Goede levering

Ruime keuze, snelle levering

Is goed verlopen allemaal

Leuke sokkenwol gekocht

Geen info over voorraad

Ik heb besteld bij jullie daar de wol voorradig was , maar blijkbaar was dat niet zo! ( andere sites geven duidelijk weer indien de wol voorradig is of niet) De wol is pas op zaterdag 15/04 afgeleverd, 2 weken nadat de bestelling is doorgegaan.

Tevreden

Jammer dat niemand mij verwittigd had dat mijn bestelling niet voorradig was. Heb zelf kontakt opgenomen en kreeg wel een zeer vriendelijke dame aan de lijn die mij toen op de hoogte bracht. De week erop kreeg ik dan inderdaad mijn pakket. Ben er zeer tevreden mee.

De verzending was niet optimaal

Het duurde een paar dagen voor ik mijn zending zou ontvangen. Helaas ging dat mis. Het bedrijf dat zou bezorgen gaf aan dat het pakje (door de brievenbus) was bezorgd maar dat was niet zo. Dat heb ik gemeld bij de bezorgdienst. De volgende dag is het alsnog bezorgd, helaas zonder te vertellen wat er mis was gegaan. Verder was het netjes verpakt en ga ik ervan uit dat dit éénmalig was?

Niet wat ik verwachtte

Verrassingspakket was niet wat ik verwachtte. Labels kapot/ gescheurd. 2 van de bollen zijn ok. ( rood en blauw) de andere 2 erg saai en meer voor mannen. Helaas geen man in mn omgeving die gebreide sokken wil.

Een heerlijke winkel waar ik ongelovelijk hebberig van word!

Nog genoeg projecten liggen om te borduren, maar het worden er steeds meer.... Ik word zo hebberig door al het moois wat in deze geweldige winkel te koop is. Ik bestel vrijwel altijd online, en dat is altijd keurig verzorgd en supersnel binnen. 1x Ben ik in de winkel in Rhoon geweest, 1,5 uur rijden en had maar 20 minuten daar de tijd i.v.m. werk en dan 1,5 uur weer terug. Maar geen spijt van. Komende maandag ga ik vanuit mijn nachtdienst naar de winkel vanwege de dolle borduurdagen, want nu wil ik al dat moois eens op mijn gemak door mijn handen laten gaan en met mijn eigen ogen bekijken. Een beetje gek? Nee hoor, voor zo'n geweldige winkel met super personeel heb ik dat er graag voor over!

moeilijk soms om iets te bestellen.

soms is het wat onslachtig daar op web dan staatactie met een korting en dan is dat bekijk en kunt ge het niet bestellen niet in voorraad. Weinig grote tafelkleren in voorbedrukt. borduren en rico is beter dan vervaco maar minder keuze. Ik borduur graag als ik tv kijk dan heb ik iets te doen wanneer die reclame tijd begint......

Zie hier onder.

Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd , waarvoor dank.

zeer goed

Snel, helder, goed

Een handwerk wonderland

Vanwege de deskundige hulp, grote sortering en prettige sfeer maar ook web bestellingen die goed verzorgd worden, heb ik deze winkel aan veel mensen aanbevolen.Ik kom er altijd blij vandaan.

Zeer positief!

Na een heel vriendelijk telefoongesprek en na een hele lieve opmerking richting mijn moeder (92) die een peuter vestje ging haken, zij was zeer verrast door deze opmerking, wil ik jullie daarvoor graag bedanken! Hoe blij kan je iemand maken, heel erg leuk!

Prima service en snelle levering

Uitgebreid assortiment. Als ik iets bestel is het meestal de volgende dag binnen. Perfect.

Snelle levering en goede kwaliteit, en betaalbaar

Snel en goed bezorgd, ik ben zeer tevreden

snelle bezorging, helaas niet exact dezelfde katoen als in patroon

Zie boven

tevreden over de bestelling

zeer tevreden over mijn bestelling

Heel erg goed

Makkelike site, goede prijs en veel keuze

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!