Mooi borduurpakket

Netjes verpakt bezorgd en een leuk kaartje erbij. Direct begonnen om voor onze aanstaande kleinkind een leuk borduurwerk te maken.

prima service en snelle levering

prima service en snelle levering

Prima service en prachtig product

Erg snel ontvangen en heel mooi wolletjes

Een grote keuze en alles is snel en soepel verlopen.

Pakketje kwam heel snel, van retour nog niets gehoord helaas

Pakketje was er binnen een dag, heel fijn. Het was helaas niet wat ik ervan verwacht had. Ben in afwachting van retour. Hier nog niets van gehoord,

Behulpzaam bij het kiezen van de kleur. Gewoon via de app want ik woon niet in de buurt. Snel verzonden. Alleen jammer dat ik het magazine waarin het patroon staat niet mee kon bestellen. Nu heb ik alleen het patroon zelf.

top ervaring, leuke patronen.

goede garens.

Snelle levering en goede service

Bij het niet verkrijgbaar zijn van volledige voorraad. Per app een bericht en voorstel. Fijn afgehandeld

Supersnel

Mijn bestelling kwam de volgende dag al aan... Erg bedankt

Uitstekend!!

Ik ben al jaren klant!! Ik heb al heel veel brei of haak werkjes besteld. Ik heb ook hele leuke kussens geborduurd of kerstkaarten. Mijn laatste bestelling is een haakboek van Phildar. De bezorging van de producten is snel.

snelle en keurige levering

Keurige levering en mooie borduurwerken

Super tevreden

Super tevreden, de communicatie is ook zeer goed.

Een bericht aan de klant over bevestiging bestelling zal de klant fijn vinden

veel keus

snelle bezorging

Heel fijn dat die bol er nog was.

ik had wol gekocht voor een truitje maar bij nader inzien kwam ik nog 1 bolletje te kort. Gelukkig was het nog op voorraad.

3 borduur pakketen besteld, daarvan een niet op voorraad! Ik kreeg bericht dat deze alle 3 later zouden komen. Goede service!

Goede service en goede koppeling als de goede telefoon nummer erin staat mijn schuld maar kijk hem na

Veel keuze!

Graag borduur ik op linnen borduurstof, niet bij elke site wordt dit vermeld bij de borduurpakketten en bij CR Couture dus wel. Nu bezig met een voorbedrukt tochtkussen, nooit eerder gedaan dus de uitleg bij een blog was reuze handig om de rugzijde erop te naaien.

Ik heb al vaker besteld. Ik vindt het een prima site. Zeker aanbevolen door mij. Als ik weer wat nodig hebben dan bestel ik graag weer bij CR Couture te Rhoon. Helaas is, in mijn omgeving in Twente, steeds minder handwerkzaken, te vinden. Mocht ik toch een keer de stoute schoenen aantrekken, dan kom ik graag langs in Rhoon met de trein en bus.

Mooie stof, snel geleverd.

De stof is erg mooi.

Ik vind de service en de snelle afhandeling fantastisch!!

Toen de kleur niet helemaal duidelijk was, zijn er een aantal contacten geweest! Echt geweldig!

Prima, prachtige boeken erbij gekregen, zeer tevreden

Geen woorden maar daden

Een website, die erg overzichtelijk is, een klantservice, die je netjes te woord staat en hun beloften nakomen. Mijn wol die netjes op tijd aan komt. Een winkel naar mijn hart.

Goede webshop

Fijne webshop, overzichtelijk en snel met verwerken. Leuke persoonlijke touch bij het ontvangen van je pakje. Heel tevreden over.

Beter kan toch niet!

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!