Was al een tijdje op zoek naar een borduurpakket, Gevonden bij CR Couture. Zeer ruime keuze.

duidelijke website, snelle levering, voldeed 100%aan mijn verwachting

De wol werd heel snel en keurig verpakt geleverd. Kleur en kwaliteit voldeden helemaal aan mijn verwachting en ook de communicatie verliep prima.

Fijne winkel

Hier wordt je fijn geholpen.

Bestellen van een artikel, twee dagen later in huis. Prima dus.

Hele goede service toppers zijn juliie

Super snelle en goede behandeling

Vlotte accurate bezorging

Bestelling voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle levering en het garen komt uit het verfbad waar ik om vroeg.

Ik kwam 1 bolletje mohair te kort voor mijn brei project. Gelukkig kon ik bij jullie dit garen kopen, en ook nog in hetzelfde verfbad. Snelle levering in deze drukke periode.

Prettige winkel.

Ik had een pakket gekocht voor een trui te haken. Ik kreeg een telefoontje dat de kleur er niet was. Ik heb een andere kleur genomen.

Goede kwaliteit, snelle leveting

Meerdere producten besteld ,goed aangekomen

Geduld was nodig

Ik had de bestelling eerder verwacht dan de 8 dagen nu.

Snelle reactie en toezending. Met grappig element en persoonlijke brief.

Sneek reactie en verzending van wol. Persoonlijk briefje erbij.

zeer positieve oplossing

bij een probleem met mijn levering was de klantenservice heel vriendelijk en bood een fijne oplossing, heb vaker besteld en altijd goede en vriendelijke service

Uitstekende service

Deze gevestigde handwerkwinkel ken ik alleen on line tot nu toe, maar mijn ervaringen zijn tot nu toe uitstekend.

Nette en snelle levering

Prima verpakt, snel geleverd en leuk dat er nog een handgeschreven tekstje op de bon stond.

Gaan het stapje extra

Het was een persoonlijk contact

netjes verzorgd.

Netjes verzorgd, ik had het alleen iets eerder verwacht. Maar dat ligt aan mijn ongeduld, denk ik.

Super goed

Echt hele goede service donderdag besteld vrijdag in huis echt super is dat

Mijn borduurpakket snel ontvangen en toen ik met een vraag zat werd ik heel vriendelijk te woord gestaan.

Uitstekend!

Eerste kennismaking

Top !!!

Fantastisch !!!! Zo fijn, dat jullie zo snel reageren en de bestelling zo snel versturen!! Dank jullie wel, en tot mijn volgende bestelling !

goeie website

Prima mooi verpakt en snel geleverd

De levering was zeer snel.

Ik ben tevreden .

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!