Helaas niet zo snel geleverd als gehoopt omdat er 1 bol nog moest worden besteld en de voorraad klopt niet helemaal. Ik had 7 bollen besteld maar er waren er maar 6. Daar werd ik netjes over gebeld.

Goede communicatie

Zeer tevreden na veel overleg via mail en Whatsapp

Verkeerd artikel geleverd (op de pakbon wel het juiste vermeld, maar artikel was niet op voorraad)

Het juiste artikel zou opgestuurd worden, maar is na een week nog niet gebeurd.

Ben blij met het gevonden product. Dit is niet overal verkrijgbaar

Super mooi borduurpakket!

Onlangs heb ik een wintervogels boekenlegger borduurpakket besteld bij CRCouture. Wat een leuk pakketje! Super blij mee. Het assortiment in de webshop is enorm, dus het was nog lastig kiezen. Maar de navigatie door de website is ontzettend prettig, dus het is eenvoudig om te vinden wat je zoekt. Tijdens het browsen door de webshop heb ik naast mijn huidige aankoop ook alweer een aantal volgende projectjes uit de shop op het oog! Het bestelproces was gemakkelijk te doorlopen. Ik ontving netjes een bestelbevestiging en verzendbevestiging. Pakketje werd snel en netjes geleverd. Ik ben super blij met het pakket en zal zeker terugkomen bij CRCouture voor een volgend borduurproject!

Snelle en goede levering

In het pakket zat wat extra informatie en een veel plezier notitie

Aida besteld en snel geleverd via DHL. Bestel graag bij deze handwerkzaak.

Goed verzorgd

Duidelijke site, alles goed te vinden, pakketje snel verwerkt en verzonden

Betrouwbaar

Veel keuze in sokkenwol. No nonsens. Snelle ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar.

Persoonlijke aandacht ook bij bestellen/bezorgen via website

Wederom vlotte levering en wat ik zeer waardeer is de handgeschreven persoonlijke notitie bij het pakketje!

Super en minder goed

Super: op mijn bestelling had ik wol gevraagd die niet meer voorradig was en ze hebben mij onmiddellijk gebeld of het een ander kleurtje mocht zijn ipv lichtgrijs, beige. Ik heb daar in toegestemd. Minder goed: toen ik mijn bestelling nakijk, bleek er inderdaad beige in te zitten maar 1 bol ervan had geen wrapper errond en was donkerder van tint dan de andere 2 bollen. Het leek of die bol een tijd lang ergens in een winkel heeft gelegen.

Fijne webshop, goede service en snel geleverd

Goed assortiment, snel en netjes geleverd

Moeizaam

Zolang je bestelt en betaalt gaat het goed. Als je een klacht hebt is er niemand thuis.

Zo als ik al vaker heb ervaren snel en keurig geleverd....

snel en goed

Mijn bestelling werd snel geleverd, keurig verpakt, duidelijke breibeschrijving. Mijn nieuwe brei-avontuur kan beginnen!

Snelle levering van 2 bollen katoen

Fijne site, snel geleverd.

Besteld en de volgende dag geleverd. Altijd een feestje om je pakje te openen en de kleuren je tegemoet lachen. Zin om gelijk ermee aan de slag te gaan. Blij....

uitstekend

snelle levering, goede producten, aardige mensen daar. Top

Goed verzorgd en snelle levering

Zeer goede ervaring

Goede levering

Ik werd gebeld omdat de wol die ik besteld had niet op voorraad was en het even kon duren voor ik de wol in huis had

Snel en klantvriendelijk

Ik heb mijn bestelling in mijn beleving snel gekregen. Toch kreeg ik een heel aardig mailtje dat de bezorging iets langer duurde. Dat vond ik prettig.

Super toffe mensen, altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Top team. Zie er altijd naar uit om bij jullie mijn handwerkspullen te kopen. Jullie winkel is een echte topper.

Helemaal naar verwachting

Keurig op tijd geleverd. Prachtige kleuren, altijd moeilijk in te schatten vanaf een plaatje. Netjes verpakt. duidelijke patronen. Zin om te beginnen.

Prima levering.

Prima levering.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!