Goede levertijd

Positief, bij het garen zat ook een zakje om het garen in te doen

Ook snel bezorgd.

Goede behandeling van vragen en verzorging bestelling

De kleuren van de wol hebben jullie fantastisch goed gefotografeerd! Heel blij met mijn bestelling die jullie vliegensvlug hadden bezorgd.

Alles in orde

Alles piekfijn in orde. Alles goed verpakt voor verzending.

Is zeer goed bevallen.

Veel keuze, persoonlijke benadering

Bepaalde bollen waren iet op voorraad. Netjes een telefoontje om dit door te geven. Vandaag voor het eerst de winkel bezocht Wat een keuze. En leuke sfeer

Op voorraad,snel geleverd. Blij mee

Snelle en goede levering en netjes bericht op wachten op nog een artikel

Prima en snel bedrijf

Vriendelijke en vlotte levering

Had nog even telefonisch contact. Een prettig gesprek. Top

Wederom snel en perfect geleverd. Een zeer mooi borduurpakket.

Mooie producten

Mooie producten, ruime keus en snelle levering

Veel keuze en mooie spullen

Ik bestel iets en het is op en je wordt gebeld voor een oplossing

heel leuk

leuke spullen voor een leuke prijs

jammer dat niet alle kleur dmc-garen er zijn en snelle levering

Vriendelijk en goed.

Jullie leveren snel en goed, wel jammer dat er geen bevestiging komt als er betaald wordt.

Enorm behulpzaam

Ik had een bestelling geplaatst maar moest nog aanvullen, bijpassende kleuren kiezen, etc. CR Couture hielp mee met het kiezen van bijpassende kleuren (op mijn beeldscherm niet zo duidelijk) dacht ook mee en droeg oplossingen aan, belde nog terug om aanvulling te geven. En de volgende dag stond het op mijn stoep.

super snelle levering

Vlotte afhandeling, super snelle levering

perfect en snel geregeld

zie hierboven

Gewoon niets op aan te merken

idem

goed en correct

goed en correct

super

De site is duidelijk en als je ze belt zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam.

Matige service

Wol besteld, bevestiging en factuur per omgaande ontvangen op 20 oktober 2022 Daarna was het stil. Enkele telefoontjes later blijkt dat een kleur wol besteld moet worden. Geen bericht van ontvangen. De wol komt waarschijnlijk 26-10 binnen zodat ik het op 27-10 ontvang. Helaas de levering is pas op 29-10. 20 bollen besteld, 15 zitten keurig in plastic verpakt, 5 bollen liggen los in de doos. Ook staat 1 kant van de deksel open. Gelukkig alles wel van hetzelfde verfbad en niets beschadigd. Ik weet niet of ik nog eens iets ga bestellen, jammer.

Product is goed, erg leuk de persoonlijke boodschap op de brief geschreven.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!