Super webshop

Snelle, supervriendelijke service

Fantastisch!!!

Snelle levering van mijn bestelde borduurwerk en daarbij nog een heel leuk cadeaupakket gekregen goed ingepakt in een verzegelde envelop.

Prima geholpen

Ondanks dat niet alles direct leverbaar was, prima op de hoogte gehouden en met enige vertraging keurig alles geleverd.

uitstekend

na telefonisch contact om te zeggen dateen soort breigaren er pas volgende week zou zijn is alles goed verzonden en aangekomen;

Zeer positief

Snel geleverd en een zeer goede service.

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Er is keuze genoeg op de website. Meestal zit er een leuk berichtje bij je pakket dat maakt het voor mij persoonlijker.

Alles verliep prima

Alles verliep goed

Geweldige service

Uitstekend.

Heel leuk, MAAR, heel verslavend!!!!!

Eerste keer dat ik bij jullie koop maar ga het zeker nog doen en aan anderen aanbevelen Groetjes

Dat is een goede ervaring

snel en prettige website

de ene werkdag besteld en de volgende dag al 's avonds in huis. Mooie collectie borduurpakketten en handig navigeren op de website

De dames zijn vriendelijk en erg geduldig, dit wil je van een klantenservice.

Hele snelle levering, keurig verzorgd!

Attent maar toch miscommunicatie

Zie de mail die ik je gestuurd hebt.

positief

bestellingen worden vlot en correct afgehandeld.

heel goed ik had borduurgaren bij jullie besteld voor een kado voor mijn dochter

en ze vond het geweldig

Keurig op tijd en netjes verpakt.

Tijdschrift besteld. Netjes verpakt en fijn dat er een Nederlandse vertaling bij zit.

Heel snelle levering

Bericht ontvangen dat het borduurwerk weer leverbaar was, besteld en binnen 2 dagen bezorgd. Top!

Snel het juiste product in huis. Voldeed aan alle verwachtingen.

Supersnel geleverd zoals altijd!

Ben steeds weer blij verrast door de enorme keuze in jullie webshop.

heel erg goed

heel erg goed ik had het erg snel in huis

Prima service!

Ik moest mn reeds geplaatste bestelling later laten bezorgen wegens een onverwacht uitje en dat was geen probleem. Ik zou 5 sterren hebben gegeven als het pakketje opgestuurd was op de afgesproken datum maar dat was helaas niet gelukt

uitstekend

Er zit een persoonlijk tintje in, wat ik heel erg waardevol vind. De bestelling is snel in huis.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!