Mooie leuke dingetjes

Snelle bezorging.

Veel keus, snelle en correcte verzending

Deze webshop heeft veel keus, jammer dat het navigeren tussen alle wolsoorten en -merken wat omslachtig gaat. Mijn bestelling werd snel en correct verzonden.

Goed patroon, uitleg en snelle service

Zie hier boven

super

ik had een probleem met de betaling en die werd zonder probleem opgelost en de volgende dat had ik mijn pakketje.

De levering was bijzonder snel! Is altijd fijn. Ook was er een persoonlijk woordje bij geschreven, dat maakt het online- bestellen een stuk vriendelijker. Het extra presentje was niet nodig geweest maar was wel erg leuk!

heel netjes en goed afgeleverd

Betrouwbare webshop met een ruim aanbod

Mooie, goede producten. Door mij bestelde producten waren niet voorradig waar ik netjes voor gebeld werd (voicemail ingesproken). Vanwege de beperkte telefonische bereikbaarheid reageerde ik via mail. Hierop kreeg ik geen reactie (dat had ik wel fijn gevonden), maar mijn bestelling werd vervolgens wel goed afgehandeld.

Hele fijne handwerksite.

Na telefonisch contact is mijn bestelling perfect behandeld en in no-time bij mij binnen gekomen. Dank daarvoor. Henny

goed op geleed wand ik had geen huis nummer in gevuld

Geweldige service.

Ben heel tevreden over de gevraagde adviezen en de klantgerichtheid.

Prima levering

Snel en goed geleverd. Prima dus!

Op de site staat aangegeven, voor 15.00 besteld is zelfde dag verstuurd, tenzij iets niet op voorraad maar dan nemen ze contact op. Dat gebeurde helaas niet. Verder super vriendelijk en behulpzaam

niet goed

ze zeggen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis.klopt niet na bellen .kwam het een dag later.

Vlot en uitstekend

Pakketje was snel op het afhaalpunt. Helaas kon ik het toen niet afhalen , wegens niet thuis zijn, daarom is het fijn dat het gelijk naar een afhaalpunt gestuurd kan worden. Inhoud prima verpakt.

Zeer positief

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Uitstekend en voor herhaling vatbaar.

Vooral de vriendelijke groet van Romy.

uitstekend

snel geleverd leuke persoonlijke groet erbij merkt dat ze zelf een hobbyiste is die een winkel met liefde beheerd

Toppie!

Alles mooi verzonden. En snel ook. Perfect.

Vlotte levering en goed verzogd

Misschien is het mogelijk om , met de betaling, te zorgen dat de gegevens al ingevuld zijn. Daarom moest ik ‘zoeken’ naar de gegevens.

Zeer snel geleverd, goed verpakt, gewoon top!

Netjes geleverd en op mail word snel gereageerd

Mooi handwerkpakketje met een duidelijke beschrijving.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!