Correcte en zeer snelle levering

Heel tevreden, snelle,correcte levering

Altijd goede kwaliteit

Ik ben altijd zeer tevreden van CR Couture er is zo een mooi gamma en keuze dat vind je jammer genoeg niet in België on line Daarom blijf ik bij CR Couture mijn aankopen doen Een ding vind ik jammer maar daar kan CR Couture niets aan doen de verzending men vind nooit mijn woning maar nu ga ik zelf mijn depot aanduiden dit zal beter zijn dan het aan huis te leveren

Ik ben zeer te vreden over deze winkel

Zeer positief

Zowel service,contact als product uitstekend. Vlotte afhandeling

Super voor de eerste keer bestellen

Ik heb voor het eerst besteld bij jullie en geen slechte ervaring gehad. Keuzen aan smyrna knoop pakket is niet zeer groot aan verschillende themas maar wat er was zag er mooi uit om te bestellen en te proberen. Zodoende heb ik de stam rozen vloerkleed genomen en zal zekers nog eens een knoop pakket bestellen. De verpakte order was goed met zorg ingepakt want weet met postorder bedrijf tnt exc.. dat ze nonchaland met andermans spullen omgaan. Maar alles is heel aangekomen. En bezorging was met 3 dagen in huis. Toppieeee vooral door gaan zo.

Waardeloos! Pakt je geld en levert niet!

Bedrijf belooft binnen 1 dag te leveren. Ondanks dat op de website staat dat producten in voorraad zijn wordt er niet geleverd Op mails wordt niet gereageerd. Telefonisch wordt beloofd terug te bellen maar dat gebeurt niet. Dus geld weg en geen spullen. En bedrijf houdt zich onbereikbaar!

Helemaal goed.

De garen zijn weer precies zoals omschreven en zijn netjes op tijd en goed verpakt ontvangen. Mét nog een vriendelijke tekst. Helemaal goed! Tot de volgende keer.

Snelle levering en mooie kwaliteit sokkenwol

Een organisatie op u tegen te zeggen!

Wie met borduren begaan is dat écht in het hart draagt, doet af een toe een beroep op CrCouture. De dames van de verzending doen steeds hun uiterste best op u te helpen. Groetjes Karel De Decker en zijn echtgenote Marja Goossens

Heerlijk snel bezorgt en leuke borduurpakketten!

Snelle levering en keurig verpakt. Hartelijk dan voor het presentje wat erbij zat.

Snelle correcte levering

Zie boven

Fantastische service en hele mooie sokkenwol met een lieve groet van Danielle erop. Top winkel en top meiden!

Snel en duidelijk

Goed geholpen :)

Kan niet beter.

Heel makkelijk om iets te bestellen. Bestelling binnen 2 dagen binnen. Kwaliteit was wat ik had verwacht. SUPER!

In een woord geweldig

Supper

Suppertof....snelle en verzorgde levering...met een supperfijn bedanking op de bestelbon...zo tof om te lezen.... vriendelijke groeten Linda

Aanbod is erg ruim.Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

De bestelling liep vlot, wol was voldoende aanwezig. Het is al het 4de kussen wat Ik heb besteld. Het werkt als een soort verslaving, je wilt het snel af hebben. Jammer dat je niet korting krijgt als je vaker iets hebt besteld. Het borduren gaat vlot. Het lastige gedeelte is als je het borduurwerk op een kussen moet naaien. Ik ben nu op zoek naar een ruwharige teckel!

Slecht telefonisch bereikbaar

Mijn bestelling was niet meer voorradig en toen heeft het helaas een week geduurd eer ik hierover contact heb gekregen.. In die week heb ik verschillende keren gebeld gemaild en gesmst .De service was verder heel goed en vriendelijk.

Gewoon super tevreden

Ik ben heel tevreden altijd goed en snelle verzending

Goede kloppende informatie en snelle service

Overal gezocht en bij jullie gevonden top!!

Behulpzaam.

Snelle reactie op vragen en snelle levering.

Vriendelijk. Reageren snel. Leveren snel

Goed verzorgd en snel bezorgd.

Ik was tevreden met het product.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!