Heel tevreden super snelle levering kreeg het zelfs s’avonds geleverd.

heel goed

Mijn pakje was snel geleverd en in goede staat alleen mijn demente buurman had het aangenomen en vergeten aan mij te geven en wist het niet meer dus was ik in alle staten maar is dan uiteindelijk toch goed gekomen .Heb nu een postpunt genomen. Vriendelijke groeten en tot de volgende maal.

heel leuk om bij cr couture te bestellen

snelle levering en altijd een persoonlijk berichtje, mooie spullen, word je blij van.

Niet goed

Handwerk valt tegen de inkt is niet heel zichtbaar en de levering was niet in orde was de hele dag thuis post nl is niet aan de deur geweest

vlug geleverd

heb ondertussen iets nieuws besteld bij jullie

Prima afhandeling snel bezorgd

Prima afhandeling snel bezorgd

Snelle levering heel veel keuze en altijd een vriendelijk woordje!!!

Snelle levering,heel veel keuze en altijd een vriendelijk woordje!!!

Prettig,goede service

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, informatie was duidelijk en compleet( via telefoon). In de winkel was het prima..

De wol die ik zocht gevonden . Ik kreeg direct antwoord en werd op de hoogte gehouden wanneer het werdverzonden

Houdt zich aan afspraken

Helaas was mijn borduurpakket toch niet op voorraad. Maar ik ben netjes gebeld en het pakket is inderdaad een week later geleverd zoals toegezegd. Het pakket was keurig verpakt en ik ben er erg blij mee.

Het pakket is prima verzorgd

Alles wat je nodig hebt zit erbij en je kunt direct aan de slag. Ook het cadeautje in de vorm van de borduurring werd zeer op prijs gesteld.

Snelle en perfecte levering

Heb voor de eerste keer besteld . Kreeg direct bevestiging terug dat geeft rust en duidelijkheid. Prima ervaring

Snelle, nette levering.

top

duidelijke website vriendelijk geholpen correcte afhandeling bestelling in 1 woord top

Netjes verzorgd, op tijd geleverd.

Prima.

Het borduurwerk werd op tijd geleverd zag er verzorgd uit.

Levering goed Kwaliteit goed Verpakking goed

Goede service en advies.

Mijn bestelling is binnen 24 uur klaar om optellen. Er wordt vakkundige hulp gegeven bij vragen in de winkel.

Zondag besteld en dinsdag binnen

Snel en goed

Mijn bestelling gedaan en veel eerder in huis dan verwacht. Met daarbij een vriendelijk bedankje. Helemaal top!

Artikelen hèèl goed en vlotte levering

Mooie artikelen Vlotte levering

Fijn dat de levering van de bestelde artikelen al direct de volgende dag was,zoals beloofd.

Jammer, niet meegedacht….

Leuk breipakket besteld, niet genoeg bolletjes in voorraad - heel vreemd alternatief voorgesteld, vroeg om wit , zoals in het voorbeeld gebruikt, maar dat vond ze maar niks - bestelling geannuleerd, elders geheel naar wens geslaagd….

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!