Keurig verpakt, snel ontvangen,tevreden

Keurig verpakt, snelle levering, tevreden

Prima. Snel geleverd

SUPER ERVARING

Mijn ervaring was zeer goed, er was één artikeltje niet in voorraad van mijn bestelde artikelen, jullie belden mij op om een vervanging van een gelijkaardig artikel voor te stellen, dit vond ik top! Ik zal zeker nog bestellen bij jullie en jullie ook aanbevelen bij mijn vriendinnen. Fijne dag nog!

Zeer correct met mail en telefoon. Zeer nette levering. Houden zich aan gemaakte afspraken. Deze dienstverlening is naar mijn smaak niet meer te verbeteren. Ga zo door met jullie onderneming !!!!

Ben zeer tevreden!

Het hele bestel- en bezorgproces is vlot verlopen. Binnen een paar dagen had ik de bestelling in huis, mèt een leuke, persoonlijke succeswens. De communicatie per mail ging ook prima. Niets te wensen over!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Eerste keer besteld bij CR Couture. Makkelijk bestellen en snelle levering. Prima!

Helemaal goed!!

Snelle levering! Wol prima.. Klein persoonlijk krabbeltje van een medewerker op de bon...erg leuk! Al meer hier besteld...blijf dit doen!!

Goede en vlugge service

mooi product, top geregeld, snelle levering

mooi product, top geregeld, snelle levering

Heel attent

Snelle levering en met een vriendelijke groet! Zeer attent.

Goed en voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, netjes verpakt en nog een paar persoonlijke, vriendelijke woorden als 'succes met de bollen' maakte het voor mij een prettige ervaring!

Snelle en nette service.

Altijd netjes verzorgd en altijd een vriendelijk bericht erbij.Alleen jammer dat alle beschrijvingen nooit in het nederlands zijn. Raad jullie zeker aan bij andere.

Keurig en snel geleverd.

Zoals altijd prima!

Deze keer compleet pakket voor een trui besteld, snelle levering en goede kwaliteit!

Alles snel geleverd.

snelle wn accuratieve levering

zie boven

Vlot en correct

Pakketje werd super snel geleverd en nu ben ik lekker aan het breien met een truitje voor ons klainzoontje dat we over een maand verwachten. Duidelijke beschrijving en mooi materiaal.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Goed verpakt .

Als altijd heel netjes geregeld!

CR Couture is een fijn bedrijf. Online bestellen gaat zo makkelijk. De site is duidelijk genoeg voor mij.

Zeer klantvriendelijk!

Een aantal van de door mij bestelde producten was niet op voorraad, ik werd netjes gebeld of ik datgene wat op voorraad was direct wilde ontvangen of dat ik op de rest wilde wachten. Op de bon bij de geleverde producten ook altijd een leuke opmerking, zeer gewaardeerd

Goede service, helder en duidelijk

Na een belletje, precies gekregen wat ik wilde hebben

Geweldige site met heel veel keuze.

Wat wordt ik blij van een site, zo overzichtelijk en zoveel keuze. Het pakketje was met alle benodigdheden super netjes verpakt. Alleen tussen bestellen en afleveren, wat meer dan een week duurde, hoor je helemaal niets. Ook niet nadat ik gemaild had met de vraag wanneer ik het pakketje kon verwachten.

Niet zoals verwacht

De meegeleverde garen hebben niet het kleur die aangetoond werd op de foto en ook niet met de tekening op de ondergrond. Bovendien zitten de gaten niet per kleur verpakt maar alle kleuren door elkaar. Bij het uitnemen van een bepaald kleur uit het pakje, komt de rest uiteraard los, wat snel een pak losse garen in verschillende kleuren oplevert en dat is niet praktisch

Erg tegengevallen

Had zeker wel een tegemoetkoming in de kosten verwacht omdat het originele stramien veel te klein was en ik daardoor nieuwe moest kopen. Op een toch al duur borduurpakket.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!