Ben zeer tevreden over afhandeling van mijn bestelling, ik heb al veel geborduurd maar nog nooit zulke mooie aida borduurstof gehad.

CR Couture in 1 woord fantastisch

Leuke winkel, vriendelijk personeel. Ook online een snelle, prima service. DE winkel die alles op gebied van handwerken heeft. Een winkel zoals een handwerkwinkel hoort te zijn. Veel leuke spullen en lekker rommelig. Top!

Ga wel

Geachte L.S. Ik heb een knoop en borduurpakket bij u besteld art nr pakt 012.007 maar er zit wel een naald maar geen knoop pen bij .k Kan wel borduren maar niet knopen. Graag u antwoord. Mvg Mevr Losekoot

uitstekende snelle service

mijn bestelling was zeer snel in huis uitstekende service.

Fijn

Fijne winkel met persoonlijk contact.

Snel en netjes geleverd

Zoals altijd snel en netjes geleverd

Heel vlotte en snelle levering

Heel tevreden

Levering duurt lang.

Wanneer zal ik mijn bestelling ontvangen? Bestelling #000031406 en factuur #000025586

Je wordt goed geholpen

Je word go ingelicht wanneer het bezorgd wo

Goed product

Snel en netjes ontvangen

Het lijkt of er beetje weinig wol in het pakket zit: de tijd zal het leren.

Alles perfect aangekomen!

Ben zeer tevreden over hoe de bestelling en de zending is verlopen. Ik ga zeker nog meer bestellen!

Bestelling snel binnen

bestelling snel geleverd + extra gratis boek hoe sokken te breien, erg leuk

Zeer ŕap besteld nog niet verwacht proficiat

Lijkt servicegericht

Ik had verkeerde besteld en kon het terug sturen. Pakje is bezorgd bij jullie maar ik hoor niets meer en er wordt ook niet op de mail gereageerd. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt van jullie.

Leuke acties en snelle levering.

Goed ingepakt en tijdig geleverd. Pakket is compleet.

Snelle levering en top service

Binnen 2 dagen bestelling ontvangen

wol goed, door verkeerde postcpde invoer ander adres bezorgd maar alles is goed gekomen

Goed product fijne wol.

spijtig dat de maten van tafellakens beperkt zijn

ik hou ervan om gans het huis dezelfde tafellinnen te leggen en daar vind ik te weinig keuze in maten van tafelkleed en of tafellopers.

Ondanks dat de wol niet meer op voorraad was, maar nog wel op de site stond, was de service prima en werd het geld snel teruggestort.

Gewoon super

Geen omschrijving nodig.

Gewoon goed.

Heel goed.

Zeer tevreden!

Altijd behulpzaam, super

Ik bestel regelmatig haakkatoen. Als het niet op voorraad is, volgt er heel netjes een telefoontje en overleggen we over het vervolg: of andere kleur of bestelling komt iets later. Maar altijd in overleg. Supervriendelijke medewerkers

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!