Fijn dat ze even gebeld voor een verandering

Vlotte levering

Prima, geleverd volgens bestelling

goedverzorgd goed verpakt snelle levering

Goed en snel wordt het geleverd....top

Super snel geleverd en ik zag mijn bestellig op Instagram voorbij komen erg leuk!

Snelle levering van product

Snelle levering van product, product was goed verpakt en zag er nog mooier uit dan op de afbeeldingen! Zeer tevreden :)

GEWELDIG

GOEDE ERVARING, SNELLE AFHANDELING iK KOM ZEKER WEER

Mooi verpakt

top

Vlotte levering.. Alles goed.

Snelle nette levering

Mooie website met goede beschrijving van de artikelen. Snelle, verzorgde levering.

Top. Fijne prijs, snel bezorgd

Top.

Snelle levering en prima

Snelle levering, prima prijs en persoonlijke touch.

keurig verpakt, snel geleverd, rico 80142.52.21

Het is een heel mooi kleed, maar ik mis een paar kleuren. nl. 002, 380, 182. 320. Wel 2 kleuren metallic, maar waar moeten die geborduurd worden. Vriendelijke groeten Ria Boon van Daalen.

Alles netjes en correct..

Vlot en correct.

Snelle en correcte service.

Ik had ditmaal geen bolletjes wol besteld . Mijn score betreft enkel de levering van het bestelde

Ik had enkel maar breiboeken besteld en die werden heel snel geleverd.

Mooi en snel

super-formi-gewel-tastisch

makkelijk navigeren / kiezen/kopen/betalen : het ontvangen van het pakket is super - leuk !

Alles was perfect geregeld

Prettig

Had mijn borduur pakket voor mijn moeder besteld en was super binnen. Top

netjes en snel bezorgd

fijn telefoon gesprek

Zeer late levering

Op de website staat dat er na 1 dag geleverd gaat worden, dat was hier niet het geval. Vrijdags besteld, donderdags gebeld waar mijn bestelling bleef. Deze lag al op de band om te verzenden, enkele uren later kreeg ik het bericht dat het verzonden was. Ik heb gevraagd wat de reden van late verzending was en die was er niet dus de spullen waren wel op voorraad. Eerder juist goede ervaringen gehad maar deze vond ik erg vervelend. Tijdens het gesprek was er dus geen reden voor het late verzenden maar ook geen excuses dat zij mijn order schijnbaar vergeten waren. Ik kreeg juist het idee dat het lastig was dat ik belde.

Prima klantenservice

Komen hun afspraken na

Het pakket werd zeer snel bezorgd. daarvoor dank

zie boven

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!