Goede service!

Goede service. Vriendelijk personeel.

Mooi handwerk en goede service. De levering is uitstekend verlopen.

Snelle afhandeling en een prachtig product!

Overzichtelijk en snel.

Het garen dat ik bestelde was er niet meer maar een andere kleur wel. Daar werd ik over gebeld en dus kon ik een andere keuze maken. Evengoed had ik het pakketje zeer snel in huis.

Snelle levering en goed verzorgd.

Prima vriendelijke mensen snelle bezorging.

Prima.

Prima ervaring. Snel verzonden, super.

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Geweldig.

Snel geleverd en goede prijs

Snel gevonden wat ik zocht, goede prijs en ik kon verder met mijn borduurwerk.

Goed contact en snel verzonden en ik goede staat aangekomen

Heel goed bedrijf. Goed geholpen en snel geleverd

Een winkel met veel diversiteit

De keuze is reuze. Bijna altijd behulpzaam.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Uitstekend en klantvriendelijk

Als je een vraag stelt, bellen ze netjes terug, nemen contact op om te overleggen als dat nodig. Een persoonlijke behandeling dus. De enige verbetering zou het zenden van een track&trace code zijn.

De levering was netjes, alleen wel jammer dat het patroon er niet gelijk bij zat, nu kan ik nog niet beginnen.

Snel, persoonlijk en doen wat ze beloven

Borduurpakket, was de volgende dag al in huis. Was exact wat er in de omschrijving stond. En de handgeschreven boodschap maakt het persoonlijk.

Ruim assortiment en snelle levering

Altijd benaderbaar voor vragen en betrouwbaar

Vragen worden snel beantwoord, levering is altijd goed en snel

Goede ontvangst

Fijne online winkel voor handwerkartikelen

Snelle en correcte levering

Firma reageert direct als je een vraag hebt

Goede firma, reageert direct als je een vraag hebt. Het product dat ik gekocht heb vond ik wat summier. Of laat ik het beter omschrijven: de gebruiksaanwijzing van het product vond ik niet voldoende. Ik heb gevraagd of er niet een beschrijving achterwege is gebleven en dat was niet zo. Nu doe ik maar wat borduren dat mij goed lijkt maar dat vind ik jammer maar daar kan de firma niets aan doen.

Goede en snelle levering.

Goed verpakt en netjes.

Snel bezorgd en netjes verpakt

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling. Kwam snel binnen en was netjes verpakt.

Snelle levering in perfecte verpakking

Voor de eerste keer ging het mis

Ben gewend dat het naadloos gaat, dat er direct gereageerd wordt op een betaling en dat pakket soms de erop al bezorgd wordt. Heb deze keer een week moeten wachten op mijn bestelling, terwijl de betaling allang voldaan was, slordig.....

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!