Snelle levering en vriendelijk behulpzaam personeel

Mijn bestelling werd direct opgepakt en verwerkt. Zo snel dat ze vergaten om 1 product mee te sturen. Dat kan gebeuren. Mensen kunnen fouten maken. Gebeld en het product lag de volgende dag al in de brievenbus. Als het in 1x goed was gegaan zou de score een 10 zijn geweest.

Supersnelle levering met aardige boodschap

De ene dag besteld, de volgende al in huis! Aardig briefje erbij. Keurig gedaan voor de derde keer nu. Ik ben heel tevreden!

Heel mooi assortiment

Als ik on line bestel en mijn keuze maak zijn er veel handwerken (pakketten ) die tijdelijk niet voorradig zijn ook gebeurd het dat ik aan een pakket begin wol tekort heb en deze niet meer voorradig ondanks dat het de nieuwe collectie is Anders vind ik het een prachtige winkel en goede kwaliteitsprodukten groetjes uit België

Een fijne behandeling en alles perfect.

Alles is goed fijne spullen en een goede uitleg ik zeg perfect.

Kortaf

Ik kreeg korte onvriendelijke reacties. Stond er eigenlijk van te kijken omdat ik eerder wel super vriendelijk behandeld ben.

Bestelling is nog niet geleverd

Afgelopen zaterdag zou mijn pakketje arriveren met go parcel, tot op heden nog niks ontvangen.

top

snelle levering,goede kwaliteiten niet te duur. heel veel keus in borduur paketten en asseccoires.

Correct

Snelle afhandeling en snel in huis

Snel geleverd , goede berichtgeving en altijd een leuke attentie erbij

Snelle levering en alles oke

Levering de dag na bestelling en alles correct

Snelle service en goed materiaal

Perfect geholpen Snelle bezorging Netjes verpakt Jullie verdienen dus echt de 10 Bedankt

Heel tevreden

Alles is in orde ook een snelle levering

Zeer klantvriendelijke behandeling!

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kwam er een vriendelijk mailtje! Ik had eerst moeite met het openen van het patroon. Toen ik daar melding van maakte werd er gelijk hulp aangeboden. Bij de volgende bestelling heb ik het papieren patroon gewoon gelijk aangeklikt. Mijn eerste vestje is al klaar. Ook heel leuk is het kaartje bij de bestelling!!!

Gewedig

Nou ik ben zo blij met mijn bestelling ,en goede service !!mijn dank daarvoor.

Overzichtelijke site

Snel levering en een goede communicatie als er een artikel niet meer leverbaar is.

Snel maar wat slordig

De bestelling ging makkelijk en de levering was heel snel maar het zat slordig in de verpakking: drie draden zaten los ine de verpakking en ik moest zelf goed zoeken naar welke kleuren dit waren. Op mijn mail hierover werd niet gereageerd.

Vakkundig en zorgzaam!

Alvorens te versturen werden we ingelicht over het feit dat er 1 plok uit een ander kleurbad kwam. We hebben ingestemd. er was geen kleurverschil te merken. We waarderen ten zeerste dat we hierover eerst werden opgebeld, om ons te informeren en te duiden.

Product voldoet aan verwachting. Snel geleverd.

Jammer dat er niet gecommuniceerd wordt over de levering. Nu 4 dagen in afwachting van bericht over leveringsdatum, blijkt t pakketje op verkeerde adres afgeleverd te zijn. Fijn dat deze mensen het in mijn brievenbus hebben gegooid anders had het zoek geweest en had ik bij jullie geklaagd wanneer mijn pakketje geleverd zou worden.

Snelle levering. Goed te volgen via emails

bestelde goederen werden keurig verzorgd per Post NL geleverd.

Alles werd prima geregeld en keruig op aangegeven tijd bezorgd.

Snelle en goede levering

Goed telefonisch advies

Lekker veel keus en snel geleverd!

Enorme keus aan sokkenwol! Netjes en snel geleverd tegen zeer redelijke verzendkosten !

Snelle levering met een persoonlijk geschreven berichtje.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!