Correct verlopen

Snel geleverd.

Pakket goed, beloofde bezorgtijd bij lange na niet gehaald.

Ik bestelde bewust online bij jullie i.v.m. bezorgtijd. Voor 15 uur besteld volgende dag in huis. Dat het een dag later wordt kan gebeuren. Maar vrijdag bestellen woensdag verzenden is wel er laat.

tevreden

correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling

bij vragen direct terug gebeld en bij de bestelling een hartelijke groet met de hand geschreven

Super goed .werd netjes gebeld dat het pakket wat later kwam.

Als een bedrijf de moeite neemt om je op te bellen dat je pakket wat later kan komen dan vind ik dat nog eens service. Top

Uitstekend!

Dank u wel!

Heel prettig en fijn

Ruime keuze

Steviger verpakken graag

Mijn bestelling had ik op tijd in huis, maar de doos was aan de onderkant voor meer dan de helft open gegaan. Het plakband had losgelaten en zat alleen nog vast aan de uiteinden. Het was ook wat slapper karton. Op zich sterk genoeg voor de inhoud mits stevig dicht getapet. Gelukkig bestond de inhoud van het pakket uit vrij grote artikelen en was het nog compleet!

zeer goede service

Denken goed mee met de klant in oplossingen. Snelle levering. Zeer klantvriendelijk.

Netjes afgehandeld

Bestelling was op tijd en is netjes geleverd. Ik was vergeten een kleur bij mijn bestelde product aan te geven en ik werd hier netjes over gebeld.

Snel levering van een keurig pakketje

Ziet er goed uit

Was voor persoon van 85 jaar Jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit

Prima zoals altijd

Besteld en na 1 dag door winkel verstuurd en andere dag ontvangen.

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Mooie kwaliteit, snel geleverd. Vaak leuke acties. Veel keus.

Goed meegedacht!

De medewerker belde omdat mijn bestelling helaas niet op voorraad was, samen hebben naar een goede oplossing gezocht. Ben gewisseld van kleur, die wel voorradig was en de volgende dag kwam mijn bestelling op de deurmat.

Gewoon goed

Heb gekregen wat ik besteld had en op mail werd gelijk geteageerd

een prima transactie

de produkten zijn zoals geadverteerd, de verpakking was prima. de afhandeling snel en uitstekend. De prijs was heel goed.

Snelle en correcte uitvoering bestelling op

Snelle service !

Klantvriendelijk netjes verpakt

Snel dit product ontvangen....en op naar meerdere bestellingen...

Bestelling weer keurig verzorgd en snel geleverd.

Net als altijd was de bestelling weer keurig verzorgd. Mooie wol en een duidelijke omschrijving van het patroon. Ik kan weer aan de slag!

Snelle levering, mooi garen.

Snel geleverd, mooi garen en nog een leuke attentie

Hele fijne winkel voor al mijn projecten

Ik heb zowel online besteld als de winkel in Rhoon bezocht. Voor al mijn projecten kan ik kiezen uit een ruime collectie materialen en kleuren. Nooit meer ergens anders shoppen wat mij betreft. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Goed advies

Alles was in orde

Snelle levering, geen problemen. Bedankt!!

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!