Snelle en correcte levering!

Zowel wol als borduurgaren besteld. Lastig om dit onder 1 dak te kunnen bestellen. Hier dus zeker goed gelukt. Daarnaast snelle levering!

lange levertijd

De artikelen zijn goed, makkelijk te bestellen maar de levertijd, terwijl het een brievenbuspakketje was, was lang

Prima producten!

Makkelijk bestellen en vlot thuis.

Uitstekend.

uitstekend.

zeer tevreden met mijn eerste bestelling bij Crcouture

overzichtelijke webshop; goede afhandeling van de bestelling; mooie kwaliteit!

Snel geleverd en omdat er bij mij 1 kleur niet in mijn pakket zat, ook goed opgepikt en wordt geregeld

Ruime keuze, uitstekend service, vriendelijke personeel

Goed geholpen

alles in één pakket

al redelijk veel breipaketten besteld alles goed verlopen

Fijn contact. Jullie zouden op website kunnen vermelden wat de voorraad van de producten is.

Is een prima webside

Haaknaalden

Ik heb 5 Clover haaknaalden besteld en die zijn nu binnen.. ze liggen lekker in de hand. Ik ben er blij mee

Ik heb een magneetbord besteld, om mijn borduurpatroon op te leggen. Het voordeel hiervan is dat her rechtop kan staan. Echt ideaal om het patroon te tellen

Breipakket gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd. Afleveroptie om naar een pakketautomaat te leveren is ook erg fijn.

Keurig op de hoogte gehouden. En snel antwoord op mijn vraag.

Zeer goed geholpen

Goeie service

Snelle levering en alles kwam netjes aan

Uitmuntend

Zo snel geleverd na dat ik perongeluk ophalen had aangeklikt stuurde ze het gewoon op

Altijd topservice en mooie producten

De service en klantvriendelijkheid en het meedenken met de klant zorgen ervoor dat ik alleen nog maar bij CR Couture mijn wol en benodigdheden koop.

Prima snelle service

Ik had te weinig wol besteld en visa de website aanvulling besteld en binnen twee dagen kreeg ik m'n twee nieuwe. Super snel.

Super snel geleverd!

Mijn bestelling is supersnel geleverd en was netjes verpakt!

Mooi breipakket maar zonder behoorlijke foto om de trui te maken.

Mooi breipakket maar er zit een miezerige foto bij zodat je nauwelijks een beeld hebt van de trui die je aan het maken bent.

Snel

Snel en duidelijk

Goede producten

De spullen komen goedemorgen en heel mooi binnen via de post of van de beurs

Goed geregeld!

Snelle service!

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!