Goed verpakt en snelle service

Mooie site duidelijk en super dat patroon en wol tegelijk te bestellen is .

Ik ben DIK TEVREDEN MET DIT BEDRIJF!!!!

2x een bestelling geplaatst. 2x prima ontvangen. Vragen per telefoon vriendelijk en duidelijk beantwoord!! Kortom PRIMA .

Snel in huis

Groot assortiment, gemakkelijk te bestellen en snel in huis

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Ik was opzoek naar brede knoopsgatelastiek ( 3 cm) , na wat zoekwerk op het internet kwam ik bij CR Couture terecht. Top.

goed verzorgd

Alweer een positieve ervaring en altijd een leuke wens op de rekening.

Binnen een dag geleverd. Prima borrduurpakketten

Er is voor ieder iets te vinden met de hobby handvaardigheid

Een fijne website om heerlijk rustig te kijken wat je wil en om dan te bestellen.

Uitstekend!!

Prima service en advies gehad

Gewoon goed

Altijd vlot behandeld en verstuurd

Makkelijk en snel

Fijne website, snelle levering met een persoonlijk tintje. Fijne producten en netjes verpakt.

Snelle en goede service

Zeer tevreden, alles was prima in orde.

De bezorging en ook de eerst ontbrekende Nederlandse werkbeschrijving waren volgens afspraak.

Hele snelle levering

Goeie communicatie en snelle levering

Ik kreeg wat is besteld had

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Mijn ervaring is goed. Het borduurpakket was van goede , en werd snel bezorgd.

Mooi materiaal, duidelijk patroon, snel geleverd

Ben nog aan het breien. Tot nu gaat het voorspoedig

Snel geregeld

Prettig te woord gestaan, en snel het probleem op gelost fijn.

Vaak het artikel niet in voorraad.

Regelmatig iets willen kopen maar dan niet in voorraad dat heb ik al meerdere keren meegemaakt b.v. wol, rits haaknaald van een bepaalde dikte.

Schitterend

Pakket onmiddellijk geleverd, niks was eraan op te merken.

Prima! Snel en goed geleverd

Borduurnaald en gekocht waar ik ook tevreden over ben. Bolletjesnaald. Levering was goed en snel, ik had alleen niet door dat de naalden in de faktuur waren gestoken. Ik verwachtte een zakje/pakje.

Prima website, goede service

De website is duidelijk en met een uitgebreide collectie. Omdat de kleur die ik had uitgezocht niet meer voldoende in de collectie zat, werd ik gebeld met een andere suggestie. Daarna had ik mijn bestelling snel en goed verpakt binnen. Er zat zelfs nog een extra breipatroon bij!

Compleet haakpakket goed ontvangen. Er was ook even telefonisch overleg over een andere kleur garen ivm levering. Dat was fijn en attent. Echter heb ik een mail gestuurd met vragen over het patroon. Daar heb ik helaas tot op heden nog geen antwoord op gekregen.

Zoalng als er post wordt verstuurd met DHL

Op de site staat een veel korter termijn voor het klaarmaken en verzenden, dat duurde veel langer, helaas. Als je denkt dat je het maandag bestelt en dan vrijdag hebt, dat kun je rustig vergeten. Dan ook nog DHL: Een niet geleverd pakket als bezorgd mailen, het pakket buiten in de regen zetten. Als CR Couture de pakketten met DHL blijft verzenden, hoef ik er niets meer van. De inhoud van het pakket was verder wel dat wat ik had besteld.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!