Uitstekend en snel

Besteld en binnen 1 if 2 dagen binnen. Super!

snelle levering, fijn als brievenbuspost

het enige minpuntje is, nooit eerder gehad, dat de laatste twee kussens niet de juiste kleuren en hoeveelheid aan draad hadden. ook het kleurbad was niet steeds hetzelfde van dezelfde kleur. Daar ben ik verbaasd over, want ik borduurde al meerdere kussens en die waren steeds prima! voldoende draad en overeenkomende kleuren met de print, zoals het hoort.

Snelle levering, geen reactie op email

Supersnelle levering. Heb alleen 10 minuten na bestelling gevraagd of ik bestelling kon annuleren om iets anders te bestellen, waar geen enkele reactie op is gegeven. Kan begrijpen dat dit niet kan, maar begrijp niet dat er geen reactie komt!

Klantvriendelijk.

Heel fijn dat ik een telefoontje kreeg dat er niet genoeg wol voor het bestelde was en het een week langer kon duren voor de wol weer binnen was. Zo wist ik waar ik aan toe was en niet in spanning hoefde te wachten waar de wol bleef.

Service

Mijn ervaring is heel erg goed met CR couture. Zeer ervaren, zeer goede service en goede producten

Erg leuk zo'n korte persoonlijke boodschap erbij

Snelle nette levering! Veel keuze op de site. Wel wat lastig filteren.

Beetje verwarrend mijn bestelling.

Ik vond het een beetje verwarrend toen ik mijn bestelling ging bekijken . Er stond opnieuw bestellen.Toen raakte ik een beetje in paniek. Het was de eerste keer dat ik bij jullie iets bestelden, en ik had,betaald.ook omdat er stond voor drie uur besteld de volgende dag in huis .Maar het is gelukkig goed gekomen. Bedankt ik ben nu lekker aan het sokken breien. Groetjes Marian.

Ze hebben veel en goede materialen en een snelle levering

wat ik heb ontvangen ben ik super blij mee

Fijn dat jullie er zijn

Qua bezorging was bij de 2de bestelling prima. Kreeg van te voren ook te horen wanneer het kwam. Wel jammer dat mijn op gegeven kleur wol niet aanwezig was. Netjes dat ik erover gebeld werd.

Kwaliteit garen - veel aanbod

Sokkengaren - keuze genoeg. Snelle bezorging.

Goede service op tijd geleverd

Netjes geleverd naar wens

De levering was snel en goed, en verzorgd.

De wol kwam snel en goed aan. Ik had gereageerd op de 10% korting via facebook. Wat ik niet in de gaten had, was dat ik die code in de bestelling moest zetten?? Ik had al besteld en dus toen maar gemaild! Dat ik die 10% niet kreeg was jammer, maar had er dan een bolletje wol extra bij gedaan. Dit vind ik echt een gemiste kans, jammer!!

Borduurpakketten

Ik had 2 borduurpakketten besteld en de volgende dag al in huis. Ik ben er zeer content mee. Ben al druk aan het broduren en als die klaar is mooi in laten lijsten voor mijn man

Geweldig en snel

Snelle leverING

technische afhandeling prima, product viel tegen

borduurpakket besteld. Daar zat veel metallic draad bij. Voor mij werkt dat niet prettig. Het splitsen van dit 'garen' is bovendien een frustrerende activiteit.

Fijne winkel met groot assortiment en zeer vriendelijke hulp.

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en ook de bezorging was snel.

Prima voor eljaar

Alle medewerking als het niet lukt. Ook de communicatie was goed.

De fysieke winkel is als een snoepwinkel voor de handwerk(st)er, maar ook online is het fijn shoppen. Zeer snelle levering (dag na bestelling al ontvangen) en zelfs het juiste verfbad gekregen waar ik naar op zoek was.

snelle levering ruime sortering

Kan niet beter

Vlotte levering van de bestelling

Supersnel

Supersnel geleverd. Fijne website met heel veel keus.

Duidelijk over totale kosten en snelle levering.

goede kwaliteit wol voor een goede prijs

Prima en snel

Snelle afhandeling

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!