Goed geregeld!

Snelle service!

Nette terugkoppeling en mooie materialen

Snelle levering van het bestelde product.

Altijd vriendelijk

Mijn bestelling is snel levering

Het zijn heel mooie baai werkjes. Met zorg geleverd. Super. Ik zou het iedereen aanraden

Mooie snelle levering

Jammer, geen reactie

Ik kreeg helaas geen reactie op mijn mailtje met het verzoek om mijn bestelling te annuleren. Ik zou er alle begrip voor gehad hebben als dat niet meer kon maar zou dan alsnog graag even een antwoord gehad hebben.

Top zaak

Hele vriendelijke mensen die erg behulpzaam zijn. Ook online bestellen gaat perfect en snelle levering. Heel fijn dat het dicht in de buurt is om regelmatig te snuffelen tussen de wolletjes. Ook hele leuke aanbiedingen en evenementen.

Kom graag terug CR Couture

Overal was de wol die ik zo graag wilde, uitverkocht . Toen kwam ik hier terecht en kon ik het wel bestellen Ook niet alles op voorraad, maar wat was het snel geregeld. Prachtige bond wol. Bedankt voor de snelle servies.

Bestelling gedaan en vlotte verzending. Tussendoor nog prettig contact gehad. Ik ben blij met mijn aankoop en zal de volgende keer graag weer bestellen.

De wol in zeer goede orde ontvangen

Ik ontving geen bevestigingsmail van mijn order. Ik kreeg geen respons op mijn vraag via mail of mijn betaalde order goed was ontvangen. Ik kreeg wel een bericht toen de order verzonden was. Ook stond in dat bericht dat ik wel een mail ontvangen had van mijn bestelling. Maar dat was, zoals ik had laten weten, absoluut niet het geval. Ook niet inkom spambox! Het was een duur pakket en ik vond het erg vervelend dat er niet gereageerd werd zoals ik zou mogen verwachten. Wel fijn dat ik het pakket in goede orde uiteindelijk heb ontvangen maar het wel fijn gevonden als ik een geruststellend bericht had ontvangen op mijn vragen via mail.

Groot assortiment voor de handwerkliefhebsters.

Overzichtelijke webshop,makkelijk bestellen. Snelle levering en altijd een persoonlijke,handgeschreven dank je wel op de factuur.

wat een heerlijke collectie handwerkmaterialen

Wauw. Geweldige service, workshops en de winkel is één ideeën walhalla.

Lange levering

Prima producten en netjes ingepakt. Lange levering tot bestelling was ingepakt.

Snelle verzending.

Fijne, duidelijke site. Ze versturen snel.

Goede snelle service en bezorging

Bestelling snel voor bezorging klaargezet en bezorgd

Fijne (web)shop

Ik had artikelen besteld, maar het aantal dat ik wilde was niet op voorraad. Via WhatsApp snel gecommuniceerd, waarna de bestelling ook snel verzonden werd.

Snel en jullie hebben alles!

Snelle service.

Goede service, vriendelijk en attent.

Er is veel moeite gedaan om mijn bestelling op tijd te versturen en dat is gelukt.

te weinig wol

Helaas heeft mijn borduurpakket te weinig borduurwol

De producten zijn zijn perfect

Mijn bestelling in goede orde ontvangen

Super fijne winkel

Veel keus, snel verzonden

Snelle levering en geweldige service!

Een dag na het plaatsen van een bestelling bleek er iets niet meer op voorraad te zijn en er werd een duurdere alternatief aangeboden voor hetzelfde bedrag…kijk….dat heet goede service! Dankjewel!

Fijne goede winkel

Super dat ik ook bij nalevering bollen uit het zelfde kleurbad kon kopen.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!