Snelle bezorging en goede service. Mooie duidelijke site met mooie modellen en accessoires.

helemaal mijn verwachting waargemaakt.

ondanks de drukke tijden kwam mijn bestelling heel snel en alles was in orde.

Zeer mooie kwaliteit

Ik heb mijn eerste bestelling ontvangen...en ik ben er zo blij mee. De kwaliteit is zo mooi!! Ik heb er ook een hele leuke tas bij gekregen. Dit was mijn eerste bestelling.....maar zeker niet de laatste!!! Groetjes, Marleen

jullie zijn fantastisch

Jullie zijn fantastisch. In januari kom ik met mijn vriendin naar de winkel om lekker te shoppen! Dank en fijne feestdagen!

Groot assortiment en snelle levering

Gewoon Topzaak

Goed verpakt en snelle levering.

Goed verpakt en een snelle levering. Alleen DHL levert het soms niet zo snel bij mij af.

Binnen 2dgn in huis

Heel graag had ik andere werken gehad maar daar kreeg ik en heb ik geen reactie op gekregen. Maar nadat ik deze besteld had ging het snel.

waardeloos

al vele keren gehoord pakje onderweg maar nog steeds niets ontvangen Jullie melden bij verkoop volgendedag geleverd nog steeds niets ontvangen wel betaald Vervelend als je het iemand voor zijn verjaardag wil geven Nu vandaag 4 dec nog steeds niets ontvangen heb het 7 dec nodig

Netjes!

Het pakketje zat netjes ingepakt met een klein handgeschreven note. Zo leuk!

ik ben zeer tevreden!

Heel verzorgde, stipte levering van mijn bestelling.

Quick and personalised service

I've used CR Coutoure several times and I am very satisfied with the service. There's always a handwritten note and this time also a chocolate coin. The communication is always fast and efficient. All in all a good experience, I plan to keep using this store for my woolly needs.

Snel en correcte levering.

Je weet bij CR Couture, waar je aan toe bent. Zoals wanneer je de haak/brei spullen krijgt ook als het niet voorradig is. En het bestelde klopt en is keurig verpakt.

Heel erg fijn

Fijne ervaring, top

Goede service.

Bij mijn bestelling waren te weinig knotjes garen geleverd, na melding werden de bolletjes alsnog heel snel geleverd.

Keurig verpakt!

Goede kwaliteit

Zeer veel ervaring

Alles zeer duidelijk en zeer verzorgd, dank alvast

perfect

perfecte en snelle levering,dank hiervoor.

Heel mooi pakket

Ng niet aan begonnen nog ander werk liggen.

Fantastisch assortiment, keurige afhandeling

CR Couture heeft alles in huis wat met handwerken te maken heeft, het is echt mijn favoriete wolletjeswinkel. Hoe groot of klein de order ook is, hij wordt altijd keurig afgehandeld en je hebt het binnen een week in huis. Het contact met de medewerkers is ook altijd heel fijn, ze helpen je graag!

Alles perfect

Alles perfect

Mooie producten

De bestelde wol was perfect.

Vriendelijk en goed verzorgd

Het duurde even voor mijn bestelling kwam de rede waarom was: er ontbrak een kleur die nog moest binnenkomen. Bij mij was het mailtje hierover gemist. Ik belde dus over mijn bestelling, er werd vlug opgenomen, erg vriendelijk en behulpzaam met uitleg! Daarna was het pakket snel verzonden en kwam het de andere dag goed verzorgd op mijn adres aan.

Groot assortiment en netjes verpakt

Top, alleen het borduurnaaldje was stuk. Gelukkig had ik nog een naaldje van een vorig borduurwerk wat ik ook bij jullie had besteld.

matige service na aankoop

Recent een knoopkussen van Vervaco besteld. Snel geleverd, en prima kwaliteit. Doch er bleek te weinig garen bij te zitten. Na contact met CR Couture werd ik naar de fabrikant verwezen, die alles keurig heeft opgelost (na 3 wk), en het kussen kon voltooid worden. Ik vind dat CRCouture dit zelf voor zijn client zou moeten oplossen, en niet doorverwijzen naar de fabrikant. Ik heb het kussen bij CRCouture gekocht, en bij problemen zouden hun dit moeten oplossen, en niet afschuiven naar de fabrikant/leverancier. Verder zeer tevreden over mijn aankoop.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!