Een klein puntje van aandacht; ik snap dat het moeilijk realiseerbaar is voor jullie, maar als ik op een babytruitje enkel 1 gezichtje moet mazen met een paar draden, vind ik het jammer dat ik daarvoor een hele bol wol moet kopen

Betrouwbare webwinkel

Kon redelijk makkelijk vinden wat ik zocht. Mooi pakket, goede beschrijving. Snel en zonder gedoe bezorgd.

Snelle en vriendelijke service

Nemen altijd de tijd voor je , geven vriendelijk overal uitleg over

Alles keurig geleverd snel leuk met een gehaakt hartje in de doos dankjewel Janny Mulder

Goed te vinden op de site, keurig afgegeven op het distributie punt.

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: mijn bestelling was na één dag al binnen met een gehaakt hart

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: mijn bestelling was na één dag al binnen en er zat een gehaakt hartje bij wat ik erg schattig en leuk vond.

geen antwoord op telefoon en mail

Er is een verkeerde kleur wol naar mij opgestuurd. Ik wil het retourneren, en zou daarvoor een mail met retourbon ontvangen. Helaas niet gebeurd. Daarna nog 3 maal gebeld en een mail gestuurd. Tot op heden helaas nog geen reactie!

Snelle levering en goed contact!

Zie de titel

Redelijk

Kleuren vallen tegen zijn niet zo mooi helder als op de foto

Goede en vriendelijke hulp.

Ik heb goede en vriendelijke hulp gekregen.

Mooie wol voor leuke aanbiedingen

Mooie Lana grossa wol voor de helft van het geld gekocht, blij mee

Mooie wol maar verpakking kan beter

Mooie wol. laat zich goed prettig verwerken. De levering was snel echter er is 1, naar mijn idee, belangrijk aandachtspunt bij de verzending: de bollen wol waren los in een (iets) te kleine doos verpakt zonder extra bescherming. Bij het doorknippen van het brede plakband (met de adressticker) knipte ik dwars door de wol heen. Gelukkig raakte maar 1 bol beschadigd maar dat is toch jammer. Meer ruimte plus een beschermlaag tussen de wol en de doos lijkt me onontbeerlijk.

Super, kom zeker terug!!

Snelle levering via DHLpunt. Netjes, en hele fijne sokken wol. Ik bestel zeker gauw weer, ook op gebied van borduren. Ben benieuwd hoe het kussen in het echt word..

Prima, snelle en correcte afhandeling

Een klein verbeterpuntje: ik kreeg de track-and-trace link best laat, om vier uur de volgende dag, pas na een mailtje van mijn kant.

Eerste keer meteen goed

Voor het eerst besteld en laten afleveren bij Karwei?? Prima gegaan ,zelfs een dag eerder als toe gezegd

Snelle, goede afhandeling van mijn bestelling

Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling. Fijn dat het in een brievenbuspakket verstuurd wordt.

Snelle levering, attent persoonlijk kaartje erbij, en leuke kussens om te maken

Zie bovenstaande

Snelle service.

Traag met reacties.

Op maandag garen besteld, dinsdag bericht dat de kleur er niet was. Andere kleur doorgegeven , maar vrijdag was de order nog in behandeling. Bleek die kleur ook niet op voorraad. Hierover werd niet gecorrespondeerd. Dat viel me heel erg tegen.

Goed en betrouwbaar

Vlugge levering en netjes verpakt.

Betrouwbaar, goede service.

Prima en snel

Hetzelfde als boven

Prachtige breipakketten enorme keuze snelle verzending.

Enorme collectie, goede service

De keuze is reuze bij dit bedrijf. Zij verkopen alles wat je maar kan bedenken op gebied van fournituren. Goede uitgebreide info per artikel. Ik ben heel blij met mijn bestelling. Snel ontvangen. Aanrader en voor herhaling vatbaar

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!