Snel en duidelijk

geweldig

Snelle levering!

Uitstekende snelle service in winkel en webshop

Zeer fijne webshop en fysieke winkel. Deze dolle borduurdagen helaas geen tijd gehad om deze borduur walhalla de winkel fysiek te bezoeken. Maar online mijn aankoop gedaan en weer een superleuke goodiebag gehad. Ik raad iedere borduur liefhebber aan een keer tijdens de dolle borduurdagen de winkel te bezoeken. Er hangen mooie geborduurde voorbeelden van de grote merken en hun recente collectie's en je kan uren door de bakken vol borduurpaketten neuzen. Onder het genot van het aangeboden kopje thee of koffie. Ze hebben werkelijk bijna alles. Ook de accessoires als stof, garen, lampen, naalden etc.Je wordt er gewoon hebberig van. De volgende dolle borduurdagen hoop ik zeker weer de fysieke winkel kunnen te bezoeken.

Leuke winkel met een groot assortiment,heerlijk verwend met een bakkie koffie en buiten in de zon opgedronken.(met een sigaretje) Webshop is ook top. De ene dag besteld en de anders dag bezorgd

Perfect.

Alles ging perfect, van bestelling tot inpakken, versturen en op tijd bezorgd worden. Leuke verrassing als goodiebag.

Er wordt reclame gemaakt met een goodiebag en uiteindelijk wordt die niet gegeven

Na een korte mail wisseling wordt er niet meer gereageerd.

N.v.t

Nvt

Product is snel toegestuurd

Mooie kwaliteit haakkatoen

Ik heb een aantal bolletjes haakkatoen besteld, zeer snel geleverd. Prachtige kleuren en heel goede kwaliteit.

Goede spullen en altijd persoonlijke service!

Altijd mooie spullen van uitstekende kwaliteit en heb je een vraag dan word je snel en vrolijk geholpen. En alles in een mum bezorgd!

volgens afspraak geleverd en pakket is volgens wens

voldoed aan onze verwachting en op tijd volgens afspraak

Snelle levering.

Goed verpakt. En erg leuk en met een met de hand geschreven briefje erbij. Dit maakt dat er aandacht aan de bestelling wordt besteed. Ik wilde even pauzeren met borduren maar dat is me niet gelukt

Goede webshop

Keurig op tijd verzonden en goede service bij retourzending

goed en vriendelijk

ik werd via de mail prima geholpen met mijn vraag.

Snel en netjes verpakt ontvangen.

Pakket besteld, zeer snelle bezorging

Goede en snelle service

Goed verzorgd en snele levering

Was netjes en optijd

Was netjes en op tijd

Goede service, goed prijs-kwaliteit

Good communication

Item ordered wasn't in stock. Was contacted by phone and email/text to sort a replacement. The only place I could find some items in stock.

Netjes en verzorgd

Snelle levering ziet er goed uit Goede kwaliteit Terug kerende klant

Goede service ,snelle levering en meedenken als een kleur bijvoorbeeld niet leverbaar is kijken voor een alternatief heel fijn ik bestel graag bij jullie!!

Snelle verzending

Mijn garen op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Ik kon direct aan de slag, heel fijn!

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!