Snelle levering!!

Bolletje wol tekort, besteld en de volgende dag al in huis. Super!

Vlug en degelijk afgeleverd

Vlotte bestelling en afhandeling

Ga zeker terug komen

Keurig en klantvriendelijk

vlotte levering

Het was eerst niet op voorraad,mijn borduurpakket van Anton Piek Ik hoefde gelukkig niet zo lang te wachten. Super.

Perfect.

Alles ging goed, van bestellen tot leveren.

Wrong item delivered and zero client service

J'ai reçu un mauvais article, j'ai contacté le service client et je n'ai jamais reçu de réponse.

Alles gaat goed

Ik heb nog geen ervaring heb pas een maal gekocht

Je krijgt wat je vraagt!

Zo nodig is er contact om afwijkingen af te stemmen. Ik ben erg tevreden.

Prima.

Snel geleverd. Heel fijn.

Bestelling is prima verlopen

Alles ging perfect, ben goed op de hoogte gehouden

Van bestelling tot levering heel vlot verlopen.

Van bestelling tot levering alles goed verlopen.

Nooit klachten gehad

Bestel hier al jaren mijn borduurspullen

Waardeloos bedrijf

Wol besteld die smerig ruikt alsof het rechtstreeks van de Chinees komt. Ik heb de firma 2 x gemaild maar daarop wordt niet gereageerd ook 2x gebeld ook daarmee geen succes. Ten einde raad dan maar een whatsapp berichtje gestuurd. Volgens de firma ruikt deze merinowol altijd zo…uhh nou ik heb van hetzelfde merk in huis en dat ruikt absoluut niet zo. De Firma is niet bereid om op hun kosten moet pakket terug te laten sturen. Kost mij dus in totaal 12 euro voor iets waar ik niets aan heb. Zo werkt de klantenservice, ze geloven de klant niet. Bestel daar niets meer want de goederen hebben denkelijk heel lang op de plank gelegen.

Snel en netjes verzorgd

Altijd een snelle behandeling en bezorgin.Altijd een goede verzorging van het pakket wat je besteld hebt.

Slecht

Ik heb een pakket gekocht voor een vest maar helaas zat er niet genoeg wol in. Het zou netjes zijn om een extra bolletje op te sturen maar helaas, ze komen je tegemoet met korting op de verzendkosten. Teleurstellend :(

Gewoon prima.

Besteld. Geleverd wat is besteld. Op tijd geleverd.

professioneel bedrijf

Wat ik bestel komt keurig in korte termijn aan.

Correct gedaan

Was goed verstuurd

goed geholpen

Prima overleg over het geleverde pakket.

Prettig contact

Snelle levering, bestel site kan beter

Site is wat rommelig geen zoekfunctie op artikelen

Prachtige wol bij deze webshop

Prima dienstverlening. Eerst wol besteld en na levering alsnog een patroon kunnen bestellen. Echt super!

Prima klantenservice

Snelle beantwoording van mijn vraag, goed advies, verzending goed.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!