snelle service

Snelle en correcte levering

Steeds snelle en correcte leveringen ... groot assortiment!

Gewèldig

Veel keuze en snelle levering!

Levering

Snelle levering( was brievenbus pakketje

Een dikke 10

Snelle levering, zelfs toen ik zelf een kleur niet had aangekruisd bij mijn bestelling

Mail contact gehad

Wat ik besteld had was er niet meer ik kreeg netjes mail en de bestelling is snel aangekomen.

Heel snel geleverd

Allerte reactie bij mail. Super!

Helaas wat vertraging bij verzending. Bij mail sturen nette en vlotte actie vanuit Crouture. Prettig geholpen.

Fijne zaak

Correcte en snelle service en zeer vriendelijke hulp. Zeker aan te bevelen!

Wat een service en top vriendelijk

Mijn bestelling was niet op voorraad, dit werd gelijk gemeld, met telefonische hulp andere kleur gezocht, met foto’s op wattsapp. Zo fijn

Goed verzorgd

Ik bestel heel veel bij jullie. Altijd TOP verzorgd. Alleen bij de laatste bestelling zou ik 5 boeken gratis erbij krijgen zo lang de voorraad strekte bij aankoop van producten voor minstens €70. Ik heb diezelfde dag nog besteld nog extra wat om aan het bedrag te komen, maar helaas geen boeken gekregen. Jammer waren wel heel snel op. Was er wel teleurgesteld over. Beetje misleidend vond ik dit, de eerste dag al op.

Na het plaatsen van mijn bestelling kwam er vriendelijke en duidelijke e-mail met uitleg bestelling en gegevens voor als ik nog vragen had n.a.v deze bestelling. Pakketje is persoonlijk gemaakt. Zou hier absoluut nogmaals bestellen!

Goede materialen, goede service

Altijd snelle levering en wol en katoen zijn van goede kwaliteit, de patronen zijn duidelijk.

Van bestelling tot levering was ik erg tevreden

Ik ben erg tevreden, alles was goed

Snel en correct

Snel en correct

Snelle levering.

Welkom gevoel

Site is overzichtelijk. Procedure korting bij inschrijven nieuwsbrief voor mij niet duidelijk. Uitleg en oplossing werd geboden. Fijn. Bestellingen op tijd.

Snel geholpen

Snelle levering, mooie produkten!

Mooie producten en super service

Na mijn bestelling bleek dat niet alles op voorraad was maar er wordt veel moeite gedaan om of naar alternatieven te zoeken of om aan te geven wanneer het dan wel beschikbaar is. Gewoon via de app! En het garen is erg mooi. Ook mooie patronen en complete pakketten. Erg blij!

Prima en altijd snelle levering

Prima ook snelle levering altijd

altijd netjes verzorgd en snel verstuurd.

fijne website, makkelijk te betalen en snel bezorgd Verder mooie artikelen van goede kwaliteit en een super gezellige winkel waar je goed geholpen word

Keurig verzorgd, ziet er prima uit dus voor herhaling vatbaar

Snel geleverd, ziet er uit zoals het beschreven staat, dus als ik iets zou zoeken in die geest zou ik het daar doen

klopt niet met waarom ik dit patroon bestelde

onlangs brei model 17 met Linea Pura Trui Mosaico besteld. Ik bestelde het omdat het op pen 4- 4 1/2 gebreid moet worden. Toen ik de beschrijving thuis kreeg moest ik het op nld 6 en ook nog met dubbele draad breien. Heel anders dus. De foto laat het breimodel zien op enkele draad. Niet tevreden dus over deze verandering. ovendien is het niet mooi om dit garen ook nog eens met dubbele draad te breien. Ik maak nu geen gebruik van de breibeschrijving omdat ik niet met dubbele draad wil breien. Vriendelijke groet, Tea van der Veen.

Super tevreden

Blij, eerst even app contact gehad voor de juiste kleurcode, net voor 3 uur besteld, volgende dag in huis. Echt Top

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!