kwaliteit voor goede prijs

Mooi kwaliteit materiaal, goede prijs, vlotte bezorging. Aardig personeel

Correcte levering

Alles keurig verpakt. En volgende dag al in huis

Vlotte levering

Veel keuze en prima service

Heel goed!

Heerlijk en snel bezorgd en dat ik weer gauw kan borduren voor de kerst!

Mooie borduurpakket, veilig en stevig verzonden. Bericht gekregen dat er iets niet is,met een ander boekje. Heel fijn

Heel goede service

Ik bestelde borduurmateriaal en had een vraag over een bepaalde borduurstof. Die werd snel en duidelijk beantwoord. De bestelling had ik de volgende dag in huis, heel fijn!

Dit borduurwerk is moeilijk mee te werken. Zie hieronder

Is niet met de borduur naald te werken. Was na een half uur al krom. Ik borduur veel dus ik had gelukkig nog een betere kwaliteit naald. Borduurwerk is te stijf. Kan de naald niet netten van het ene naar het andere kruisje meteen steken. Werkt helemaal niet lekker. De hoofdlijn is in het Engels en is maar een zeer beknopte vertaling in het Nederlands. De strengen zitten zo goed vast in de houder dat ik problemen heb om de draden er uit te halen. Ik hoop dat jullie wat aan mijn versla hebben.

Snelle levering en n persoonlijk berichtje erbij

Ik vind het en goede site

De ervaring met jullie is erg goed er zijn alleen wat kleine puntjes waar ik over struikel.

Snelle levering. Van het bestelde.

Online bestellen gaat moeizaam. Beeld valt steeds weg.

Alles naar wens !!!!!!

Heel tevreden van de vlugge levering. Alles was naar wens

Pakketje dag na bestelling al in huis. Snelle levering, keurig verpakt.

Geweldig!

CR Couture is zeer klantvriendelijk, geeft snel een antwoord/reactie via de mail of watsapp èn heeft een snelle levering van je bestelling. Kortom zeker een aanrader om hier wat te bestellen!

Snel

Snel geleverd alleen één opmerking waarom kunnen de mensen niet kiezen tussen post nl of dhl want mijn ervaring met dhl zijn niet zo goed misschien kunnen jullie daar eens over nadenken. Met vriendelijke groet marga van den heuvel.

Snelle levering!

Super snelle levering en groot aanbod.

Mooie pakketten, goede service

Mooie borduurpakketten, goede service. Er zat een leuke goodiebag bij. 1 artikel was per ongeluk niet geleverd, maar het is netjes opgelost door de klantenservice.

Fijne bezorgd goede service

Pakket is mooi bezorgd geworden.

Mijn borduurpakket werd snel bezorgd.

Matig tevreden.

Bij mijn eerste pakket dat ik opende zat geen naald.

Goede kwaliteit

Mooie wol en snel geleverd

Mooie producten, snel geleverd.

Ik kreeg netjes op tijd en goed verpakt mijn borduurpakket. Deze firma heeft mooie handwerkproducten van goede metken

Vandaag besteld en morgen geleverd , top !

Ik was op zoek achter een knooppakket en kwam op de site terecht , heb besteld en de volgende dag was deze al geleverd !

Helemaal top!

Snelle verzending en ook goede bereikbaarheid als je vragen hebt.

Mooie borduurpakketten

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!