fijn dat ik ook nog gebeld werd

Fijne handwerkwinkel

Heel veel keus, zowel in de webshop als de winkel zelf. Enthousiaste mensen achter deze winkel. Heel veel keus en snelle levering…aanrader.

Uitstekend!

Ruime keus, snelle levering!

Mooie patronen en prima garen. Wat ik jammer vind is dat je bij het bestellen niks kunt aanpassen. B.v. een bolletje meer bestellen. Of naalden bijbestellen.

Snelle levering.

Juiste product, snel geleverd !

goede produkten en goede service

Ik heb al veel gebreid met de breipakketen van CR Couture (voor dames en kinderen). Ik ben er zeer tevreden over, zowel van de wol als van de service die ze leveren.

Mijn bestelling is op tijd en goed bezorgd

Goed bezorgd Alles was netjes verpakt

Veel keuze

Leveringen zijn goed.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goede prijzen en ook goede prijs verzendkosten. Ik ben alvast fan

Fantastisch zijn ze.

Ze zijn gewoon heel goed en vriendelijk

Na 1 dag mijn bestelling in huis en vriendelijke service!

Niet tevreden

Ik heb besteld en betaald, kreeg een bevestiging maar geen patroon en geen wol. Ik gemaild, geen antwoord. Een paar weken later weer gemaild en kreeg geen excuses of zo, maar inmiddels is het wel geleverd. Maar de belofte voor 17.00 uur besteld is morgen geleverd gaat dus niet op. En niet eens excuses vin ik persoonlijk niet best. Ik denk niet dat ik hier nog ga bestellen.

Toen ik zelf iets verkeerd had gedaan bij verzenden loste ze alles makkelijk op. Heel vriendelijk

De bestelde wol was niet in voorraad, ik kreeg het geruststellende bericht dat het tussen nu en 14 dagen zou komen, het kwam binnen een week. Fijn!

Super snelle service

Prima service.

Werd heel fijn gebeld door een foute bestelling ging allemaal prima bedankt.

Snel verzonden, fijne collectie aan producten

Eén van de producten was niet op voorraad en ik werd meteen gebeld en er werd een alternatief aangeboden. Snel verzonden, goed verpakt. Helemaal tevreden!

Ik ben heel goed geholpen

Ik kreeg zelfs mijn geld terug van de wol die ik besteld had en niet aanwezig was

Snelle levering, pakketje had echter goed in de brievenbus gepast

Prima levering

Heel snelle levering die zeer goed is beschermd

Geweldige webshop

Bestelling wordt keurig op tijd geleverd. Is iets niet op voorraad krijg je een telefoontje,wilt u dat we wachten met verzenden of wilt u het nu hebben en een nalevering ontvangen. Goed verpakt en keurig geregeld.

Vriendelijk

Een kaartje erbij maakt het persoonlijk.

Snelle en vriendelijke behandeling

Altijd netjes op tijd bezorgd,goed verzorgde spullen en altijd een vriendelijke boodschap.Zeer tevreden

Heel poitief

Supersnel geleverd!

Over het algemeen aanbod

Wel, ik vind CR Couture een van de beste handwerzaken in NL. De prijzen zijn goed en de klantenservice is prima. Wanneer er iets dat je bestelde niet binnen is, bellen ze of krijg je een e-mail. Ze vragen zelfs of ze de rest al moeten opsturen en het stuk dat er niet is, later te sturen. Ik had ervoor gekozen alles samen te versturen omdat het niet dringend was, maar in een ander geval kan het best zijn dat je niet verder kan als je met hetgeen er wel is moet wachten. Als alles binnen is, wordt er zeer snel geleverd. Waarom dan maar vier sterren? Wel ik vond me tijdens de solden uitgesloten van de leukste aanbiedingen. Ik ben invalide en kan zo'n afstand heel moeilijk overbruggen om dan alleen nog maar van de autorit te spreken. Wanneer ik dan verga van de pijn, geraak ik bijna niet meer uit de auto. Van 'leuk top aanbieden shoppen' is er dan absoluut geen sprake. Voor mij dus, en volgens mij voor meerdere invalide mensen, een groot minpunt. Op de site heb ik geen leuke aanbiedingen gevonden, of ze waren gewoon niet in stock en dan kan je aangeven dat je verwittigd wordt als het weer binnen is. Daarvan ook niets gehoord, spijtig voor zo:n grote online zaak. Ik hoop dat u mij begrijpt Met vriendelijke groeten, Patricia

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!