Prima levering!

Prima levering, alleen het aanvoeren van een onderdeel duurde wat lang. Maar ik ben goed geïnformeerd.

communicatie

Ik vond het zo jammer dat er over niets werd gecommuniceerd, er werd eenmalig gebeld, ik kon niet opnemen, werk in shiften als verpleegkundige, geen mail om te verwittigen dat hoofdkleur er niet meer was. Uiteindelijk door zelf weer contact op te nemen, andere kleur gekozen, ook daar geen bevestiging dat kleur oké was, pakket verstturd. Ik niet tevreden met kleurkeuze, totaa anders als op foto, bericht gestturd, nog steeds geen antwoord, dus beneden alle peil

Zeer goede en vlotte service.

Goed bereikbaar voor vragen en advies.

Blij

Sokkenwol besteld , heel blij mee en leuk verpakt

Snelle levering, goeie info

Info over levering, door de brievenbus. Ik ben nog niet begonnen met breien...

Het artikel dat ik ontving voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Snel geleverd en degelijk verpakt.

Tevreden

Het pakketje is gelukkig alsnog aangekomen gisteren na een week lang. Maar het was verder prima in orde en ben tevreden ermee .

Toppie!

Mooi product, snelle levering!

Slecht

Heb 4 dagen geleden al een berichtje gedaan en nog steeds geen antwoord. Gr klara

Goede klantenservice

Als ik wat bestel, wordt het vlot afgehandeld en bezorgd. Vaak met een persoonlijk woordje erbij. Erg leuk!

Fantastische service

Goede service bij niet voorradig zijn van een product en ook nog telefonische hulp voor vervangend product. Gewéldig!

perfect

perfect

Top!!

Zeer snelle levering, kwaliteit altijd top.

Ik ben heel tevreden

Ik heb nu 2 x besteld en ben heel tevreden.

Sehr zu empfehlen.

Schon öfter bestellt und immer tolle Wolle erhalten. Sehr netter Kontakt und rasche Zusendung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

SUPER SERVICE, HEEL KLANTGERICHT!

JE KUNT AL JE VRAGEN STELLEN TELEFONISCH EN KRIJGT DE JUISTE INFORMATIE / ADVIEZEN. IK BEN HEEL TEVREDEN MET CR COUTURE. SNELLE LEVERING OOK VAN DE BESTELLING.

Prima online winkel !

Mooi aanbod, zeer goede service !

Het kleedje is dun

Het te borduren kleedje is te dun en schijnt door.

Heel erg mee gedacht

Vond de webshop weinig flexibel als je een andere kleur wilt, Maar na contact met de medewerkers alles goed gekomen heel erg fijn

Supersnelle en voordelige levering.

Supersnelle en voordelige levering.

Fijne webwinkel

Veel keuze, snelle levering, goede communicatie en altijd een handgeschreven berichtje erbij

vlugge bezorging en zeer goede verzorging.

zoals hierboven is gezegt endaarvoor een dikke merci.

perfecte adviezen en service

zie bovenstaande

snelle levering, garen ziet er goed uit, ben nog bezig met andere dingen. Weet nog niet hoe het op de naalden gaat

Veel mooie dingen

Veel keuze op al wat handwerk betreft

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!