Super goede service

Altijd bereid om mee te denken en te adviseren.

Lekker vlug en netjes verpakt

Zal het volgende pakket zo weer bij je kopen

Ik had verwacht dat bij de knooppaket een afwerkingslind zou zitten bij de andere leverancier had ik dat wel bij en het pakket was even groot maar iets goedkoper sorry voor mijn antwoord maar dat wilde ik je even mededelen

Goed verloop v d bezorging

Prima.

Perfecte services

Bestelling niet leverbaar maar samen naar perfecte oplossing gezocht

Direct door CR gebeld omdat kleur niet voorradig was

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn zus sokkenwol cadeau gedaan. Raad eens wie er nieuwe sokken krijgt? Super leuk!

Leuk pakket

Veel keus uit mooie borduurpakketten

als er iets niet op voorraad is en de bestelling word opgegouden meld dan bij de klant dat het later verzonden word via een mail zodat de klant niet ongeduldig word waar het blijft

Heel klantvriendelijk

Geen moeite is hen teveel om goed advies te geven zodat je de juiste naalden, patroon en wol koopt

Mooie wol, goed patroon

Betrouwbaar.

Betrouwbare webshop, snel geleverd en prachtig verpakt. Zelfs een bolletje garen als cadeautje erbij en een haak patroon. Ga hier zeker nog eens bestellen.

Goeie service

Hele goede ervaringen

Ze hebben een heel goed assortiment en als er een bestelling niet is nemen ze direct contact met je op en zoeken ze een hele goede oplossing samen met je In een woord prima

Gewoon formidabel.

Altijd vriendelijk, meedenken over oplossingen. Heerlijke handwerk zaak.

vlug geholpen en toegestuurd

Zeer tevreden klant

Mooie website,snelle en keurige levering. Handgeschreven bedankje erbij. Bij gebrek aan een handwerkzaak in mijn woongebied bestel ik alles bij CR Couture,vooral borduurstoffen,borduurpakketjes. Ruime keuze.

Snelle levering, prachtige kwaliteit.

Letistitch pakket ziet er zeer goed uit, niet eerder dergelijke kwaliteit en wijze van verpakking gezien.

Snel geregeld goede service.

Snel geleverd.

Het breifaren dat ik zocht was nergens meer te krijgen (uit de collectie). Behalve bij CR Couture! En dan óók nog hetzelfde verfbadnummer als ik had! Top!

Geweldige service

Goede producten tegeneen mooie prijs. En heel goede service. Ik wilde ineens iets heel anders dan ik had besteld. En dat was geen enkel probleem. Super klantvriendelijk ❤️

U heeft een geweldig mooie collectie producten

De levering geschiedde voorbeeldig.

Alles perfect en op tijd geleverd.

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd.

Goede en snelle service en topkwaliteit materiaal voor mijn hobby!

Ik had telefonisch contact over iets met de betaling wat niet lukte, ben daar adequaat en zeer vriendelijk mee geholpen, het pakje was er snel, keurig netjes en zorgvuldig verpakt.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!