Alles perfect en op tijd geleverd.

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd.

Goede en snelle service en topkwaliteit materiaal voor mijn hobby!

Ik had telefonisch contact over iets met de betaling wat niet lukte, ben daar adequaat en zeer vriendelijk mee geholpen, het pakje was er snel, keurig netjes en zorgvuldig verpakt.

Prima website. Mooie wol. Snelle bezorging

Jammer dat er geen ideal betaling mogelijk is

Was wat vergeten. Mocht gewoon het bedrag over maken en het werd bij de bestelling gedaan. Had het heel snel in huis.

Heel goed.

Hele leuke borduurpakketten en snel geleverd!

heel goed

perfecte levering,in een woord tevreden en doe zo verder.

Heel erg goed geholpen

Had een breiboek besteld en was niet meer te krijgen heb nu een ander breiboek waar ik heel blij mee bent ze hebben mij goed geadviseerd

Duidelijke site en snelle bezorging.

Vriendelijke dame aan de telefoon gehad.

Goede kwaliteit, leuk spullen, Alleen jammer dat je een bedrukt stof krijg zonder garen,

Snel en accuraat

Kwaliteit en snel leverbaar

En als er iets niet leverbaar is dan zijn de lijnen kort en komt er een goede oplossing

Helaas laat de besteldienst het afweten….

Bestellen/betalen verliep prima maar DHL maakt er een potje van. Aflevermoment wordt door DHL tweemaal gewijzigd. Er wordt een onderzoek gestart, zonder resultaat. Bestelling geannuleerd, geld werd netjes binnen enkele dagen teruggestort.

Goede en snelle levering met een vriendelijk briefje erbij.

Tevreden

Netjes verzorgd en op tijd binnen

Na contact snel geleverd

Ik was vergeten het huisnummer in te vullen, als jullie mij hierover gebeld hadden dan had ik 5 sterren gegeven. :) En jammer dat je moet invullen of je aanbeveelt. Ik doe dat bij geen enkele aankoop, zowel fysiek als online

Even wachten, maar de moeite waard

CRCouture had nog bolletjes wol op voorraad die op andere plekken uitverkocht waren. Gelukkig! Ik kreeg netjes een mail dat een deel van mijn bestelling niet op voorraad was. Daarom iets langer moeten wachten. Maar alles kwam binnen. Ik ben er blij mee.

Snelle afhandeling

gewoon goed

overzichtelijke website. snelle lkevering.

zeer goede service

In het uitgebreide aanbod van sokkenwol, had ik mijn keuze gevonden en plaatste mijn bestelling. Een heel vriendelijke dame belde me om te melden dat er een kleurtje niet meer was en gaf me de mogelijkheden. Of een ander kleurtje kiezen, of een weekje wachten want het zou binnen komen. En inderdaad... de week nadien werd mijn volledig pakket geleverd. Topservice, uitgebreid aanbod en heel vriendelijke mensen!

Gweldige service

Communicatie kan niet beter en snelle levering. Ik bestel hier altijd

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Nemen contact op wanneer er iets niet goed is ingevuld.

Krijg beschadigde spullen binnen, komen je tegemoet in geen enkele vergoeding.

Zeer slecht.

goed product, maar matig contact

Had gevraagd om contact als leverdatum na gewenste ontvangsdatum zou uitkomen zodat ik het alsnog kon ophalen bij de winkel, geen bericht gehad. Ook later op mijn vraag waar product bleef, geen bericht ontvangen. Ontvangen product gene klachten over, helaas dus wel te laat

uitstekend

Goed service en snel... en aardig boodschap in de factuur. Leuk!

Heel fijne site om de mooiste wol te bestellen

Wol is er de volgende dag en er staat persoonlijk nog iets bij geschreven. Superleuk en attent!!

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!