Top kwaliteit

Snelle levering, mooi pakket en goede en snelle klantenservice. Jammer dat de zaak maar tot 13 uur open is ;-)

Attent, compleet en snel

Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik nog even gebeld om een toelichting. Erg attent en ook snel en compleet geleverd!

Zeer goede service

Nogal amateuristisch

Kleur was er niet , naalden waren niet voorradig . Dan maar 1 naald Telpatroon was vergeten in het pakket . De correspondentie daarover liep vlot dat was een pluspunt .

Mailen niet handig, bellen beter

Als je mailt heb je na 2 weken nog geen antwoord, als je belt heb je dezelfde dag reactie. Een reactie waar je wat aan hebt, want ze zijn wel kundig, kennen de materialen.

goede service

tevreden

Snelle en nette levering

Snelle levering, alleen jammer dat er veel kindersets uitverkocht waren. Werd netjes geleverd

Als er al een probleempje is dan lossen ze dat goed op en bellen er ook achteraan. Vriendelijke mensen en snelle levering. Heel tevreden

zeer snel geleverd

veel keus snel geleverd

mooie wol, goed advies

snelle service, goed advies

Snelle en goede service

Snelle en goede service

le goede leverprima!ing..

Bestelde kleur garen is niet meer te leveren. Vriendelijke dame aan de telefoon heeft snel een ander kleur garen opgestuurd. Is snel en netjes geleverd!

Mooie wol

Ik heb gister de wol ontvangen waar ik donderdag over gebeld heb. Ik dacht dat t een pakket was met breipatroon, maar behalve wol niks gekregen. Ik zou graag t patroon willen hebben. Ik weet ook niet meer waar ik de foto van de trui voor pen 7 heb gezien. Kunt u mij een patroon opsturen? Groet Yvonne Ringma

In een woord geweldig!!!!!

Zeer correct in alles .

Ik bestelde voor de tweede keer iets bij CRcouture. De eerste keer was alles uitstekend. De tweede keer raakte mijn pakje in de post kwijt. CR kreeg de verzendkosten van de post terug, maar geen vergoeding voor het pakje en dus (?) moest ik opnieuw voor mijn bestelling betalen. Ik weet niet wat daarover in de voorwaarden staat en het ging niet om een groot bedrag, maar dat het pakje kwijtraakte, is ook niet mijn schuld. Nou ja, ik bestelde opnieuw en had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Dat was fijn!

Levering uitstekend.

Handgeschreven briefje over 'de koffie' iets minder, slordig. Begrijp de intentie erachter, maar toch.

Goede kwaliteit en compleet pakket

Vriendelijk

Vriendelijk te woord gestaan, er was 1 artikel niet leverbaar, daar is over gebeld blijkbaar maar dat telefoontje heb ik gemist. Misschien was via de mail handiger geweest. Wel zeer naar tevredenheid opgelost overigens.

Snel en uitstekend

Snel verstuurd. Prima levering.

Uitstekende service

Zo aardig, even contact opgenomen toen het door mij opgegeven aantal niet beschikbaar was, maar wel bijna, op twee bollen na. Zo blij mee, want de kleur was nergens meer te krijgen. En snel afgehandeld en correct het geld terug van die 2 bollen. Ik ga zeker ook een keer naar Rhoon!

Een nette en vlotte bezorging.

Altijd tevreden.

Altijd zeer snelle levering en bestelling klopt altijd

Altijd snel, betrouwbaar en goede kwaliteit

Ik kon bellen met vraag en werd vriendelijk te woord gestaan. Pakket kon aangepast worden.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!