Zeer goede ervaring!

Prachtig borduurpakket. Ik kon kiezen uit honderden patronen. Binnen twee dagen bezorgd. Goed gedaan!!

Voldoende

Ik heb een breipakket besteld met patroon, maar nu bleek de juiste kleuren er niet bij te zitten. Dat vind ik vreemd. Ook vind ik het raar dat, wanneer ik, in mijn geval, voor 8 jaar, ook 8 euro meer moet betalen. De behandeling zelf is correct, netjes gebeld over het pakket, een foto geappt met de andere kleuren en daarna snel gestuurd.

Overzichtelijke web shop.

Goede service door me op te bellen dat het aantal bestelde bolletjes niet op voorraad waren en dat de bestelling daardoor iets langer zou duren. Er zat een briefje bij met de tekst; veel plezier met de aankoop.

CR Couture goede service

Snelle levering van de artikelen.

Vriendelijke benadering bij vragen

Moest wat langer wachten op een bestelling omdat onderdelen niet op voorraad waren. Hiervan werd ik door vriendelijke medewerkers telefonisch op de hoogte gebracht. Erg goed! Het is niet erg om wat langer te wachten op een bestelling als je maar weet waarom!

Friendly, personal service

I had put an order in on the weekend, and it turned out that one of the things I had chosen was not in stock. The shop called me to let me know and asked if I would like to wait for the next restock, have a substitute instead, or just take that one off my list and have a refund for it. Nice selection that isn't easily found elsewhere. Dankjewel! <3

nvt

snelle en verzorgde bestelling

Correct en goede service

Had problemen met mijn bestelling en via chat werd dit snel opgelost. Veel keuze, vlotte levering. Zal toch eens een uitstapje naar Rhoon moeten plannen .

Snelle levering.

Snel en correct

Positief

Prima afwikkeling van mijn bestelling.

Bij onduidelijkheden of artikelen due er niet meer zijn, werd ik gebeld. Werd niet zomaar iets vervangends gestuurd, zeer tevreden

Vlugge en correcte levering

Positieve ervaring

de levering vind ik erg lang

persoonlijk zou ik graag de levering sneller zien voor de rest prima winkel zelf ook al een keer in de winkel geweest is met recht een snoepwinkel iedereen die van borduren haken breien houd

geweldig super snelle levering

goede service

Nu de derde afspraak w.b. bezorging

Schiet niet op met de bestelling...de tijden vind ik ook niet fijn ..tot 22.00 uur...je zit maar te wachten!! Beter geregeld bij de andere bezorgdiensten!!!

Heel erg tevreden

Het kleur garen voor mijn bestelling was niet op voorraad, telefoon gekregen met de melding dat dit de volgende week binnenkwam. Heel erg tevreden dat ik hiervoor verwittigd werd.

Correct en vriendelijk

Telefonisch contact gehad omdat de kleur er uit zou gaan. Super lief!

Product als omschreven

Netjes verpakt en tijdig aangekomen. Meteen aan de slag op een regenachtige dag.

Leveren niet de bestelling die besteld is

Begin oktober bestelling geplaatst, 2 weken later nog niets binnen. Na telefonisch contact te hebben gehad was mijn bestelling er binnen 2 dagen, maar ik had 8 bollen wol besteld en heb de helft maar binnen gekregen. Heb ik weer contact gehad en moest ik een email sturen met de pakbon en geleverde producten. Na dit gedaan te hebben hoor ik weer niks. Weer telefonisch contact hierover en zou ik later die dag hierover gebeld worden. Nu 3 dagen later moet ik nog steeds gebeld worden. Hier bestel ik dus geen wol meer!

Super snelle levering!

Top! 10! Uitstekend!

Goede service.

Bestelling zorgvuldig verpakt en verstuurd. Alleen de verzendsnelheid valt soms wat tegen. Daar houd ik dan rekening mee.

Zal een rede hebben maar jammer dat jullie niet een of twee keer s'middags open zijn

Snelle levering van een goed product

Zie boven

Leuke en mooie spullen. En mooi en goed verpakt.

Erg betrouwbaar

Duidelijke website, makkelijk bestellen, tijdig en snelle levering

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!