Mooie wol en snel leverbaar

Is iets niet leverbaar dan nemen zij contact met je op om samen een oplossing te zoeken.

Fijn webwinkelen

Overzichtelijke site, ruim aanbod van kwalitatief mooie pakketten.

Snelle , nette levering.

Ben er bloj mee!

Vlot geleverd. Keurig verpakt.

Ben tevreden over de handdoekjes, goede kwaliteit! Snelle verzending, en leuk dat er een berichtje op het kaartje geschreven was. Is persoonlijker. Dank je wel!

Fijne levering

Levering is vlot en netjes verlopen/binnen gekomen.

grote sortering

Heb weer wol besteld bij CR Couture. Wat een grote sortering. Vandaag besteld, morgen in huis. Je wordt er in de winkel ook heel erg goed geholpen.

heel vriendelijk en snelle levering

de kleur wol die ik bestelde was niet meer beschikbaar. Binnen het half uur na mijn bestelling kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik een andere kleur ook goed vond. Ik kreeg op vraag meteen een berichtje met een foto van het alternatief. dit was voor mij ook goed. De dag erna was mijn bestelling al geleverd.

Mooie producten, makkelijk te bestellen, snel geleverd

Gratis mooie patronen, garen van goed kwaliteit.

Nietgoed

Als ik iets bestel en er zit geen Nederlandse beschrijving bij en ik bel daarvoor op en krijg als antwoord ja dat is zo geen Nederlandse beschrijving kunnen we ook niks aan doen is een Nederlands bedrijf ik ben Nederlandse en toch allemaal buitenlandse talen diep triest

Goede service,snelle levering

Duidelijk omschrijven van het patroon.

Goede communicatie

Een betrouwbaar bedrijf die goed communiceert met zijn klanten. Bedankt CRCouture!

Geweldige serivice

Ik werd extra gebeld welke kleur im wilde omdat ik dat niet had aangegeven. Bleek niet op voorraad. Is toen opnieuw besteld en was er binnen een week!

Goed geholpen

Correct

Als nieuwe klant ben ik heel tevrede..wel had ik liever wat meer uitleg gezien met het patroon .Ben niet zo een ervaren breidster en heb problemen met het in breien van de figuur.

Prima webshop!

Snelle levering en goed telefonisch contact.

Snelle levering. Heel fijn.

Snelle accurate levering

Ik kon hier geen Phildar garen kopen voor een trui die in het boek staat van winter 2023-2024. Maar uw firma maakte me blij, want jullie hadden de wol die ik nodig had wel. En ook nog een supersnelle levering + via collega Mara veel breiplezier toegewenst, heel aardig.

Iets wat ik besteld had was niet op voorraad.Hier werd ik netjes over gebeld

Goed.

De service is goed. Helaas moet ik zeggen dat ik verwacht had dat u mij de 4,30euro die ik van u te goed heb terug zou betalen. Dat is tot op heden niet gebeurd. Ik hoop dat u dit in orde maakt.

In een woord geweldig en super snelle service top

Steeds zeer tevreden

Snelle respons, snelle levering en ruime keuze

leuke borduurpaketten

Wat een leuk borduurpakketje is dit mandje. En zo snel geleverd!

Snel en persoonlijk

Ik heb al een paar keer wol besteld. Bestellingen werden snel geleverd. Twee keer was er een probleempje met de bestelling omdat het wol wat ik besteld had niet meer op voorraad was. Toen werd ik netjes gebeld om te overleggen wat ik wilde. Bv even wachten tot volgende week als het wol er weer was of een andere kleur bestellen. Fijne en persoonlijke service

We zullen hier veel plezier van hebben

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!