Goede materiaal en snelle verzending

Goede kwaliteit sokken wol en rondbreinaald

Formidabel

Snelle service. Ruim aanbod. Onmiddellijke reactie op vragen. Enkel jammer dat er weinig aanbod is aan keukenhanddoeken en gastendoekjes om te borduren en geen tasjes.

Heerlijk borduren!

Er is een zeer ruime keus voor aantrekkelijke prijzen. Vervolgens wordt de bestelling vlot geleverd!

Alles perfect

Alles perfect

Kreeg per telefoon keurig de vraag of , toen iets niet op voorraad bleek, of ik wilde wachten of geld terug. Het bedrag was snel terug geboekt.

goed maar toch beetje teleurgesteld

ik ben tevreden over de snelheid van leveren en het uitgebreide aanbod van wol en andere zaken. Ik bestel dan ook graag bij dit soort winkels. Ik ontving een tegoedbon voor 10% korting als ik hier naalden zou bestellen. Dat deed ik. Maar de voucher werkte niet. Het was best een aardig bedrag en dus besloot ik om een email te sturen. Ook een whatsapp gestuurd. NOgmaals een email. Helaas. Er kwam een boodschap dat ze gingen kijken maar daarna stilte. Ook een tweede email eindigde in stilte. Dat vindt ik nou jammer. Alles goed behalve de communicatie en opvolging. Het brede assortiment en snelle levering maken wel iets goed.

Prima service, goede prijs

deze was heel goed

het was heel snel binnen en het was makkelijk om te bestellen en betalen

Snelle levering, fijn contact, mooie kwaliteit

Zoals altijd snel direct contact als iets niet op voorraad is of niet meer geleverd kan worden. Goede alternatieven voorhanden. De service is altijd geweldig en de kwaliteit van de geleverde zaken bijzonder goed. Niet voor niets koop ik vrijwel al mijn wol en katoen bij jullie. En een bezoek aan de zaak is ook zeker de moeite waard. Fijne mensen met veel kennis van zaken en een geweldig assortiment!

Besteld en de volgende dag geleverd

Geweldig, duidelijk en goede kwaliteit/prijs

Er was iets mis gegaan met de levering, maar zowel per telefoon als per mail netjes geholpen en meteen hersteld. mooie kwaliteit wol.

prima snelle levering.

Toen de door mij bestelde kleur DMC niet voorradig was, werd ik direct op de hoogte gesteld. Nadat de kleur weer geleverd was, is mijn bestelling direct op de post gedaan. binnen een week had ik alles in huis. Dus TOP.

zeer tevreden

De bestellingen verlopen vlot, de leveringen zijn steeds zeer correct.

Geweldige service!

Ik heb gevraagd of i.v.m. vakantie het haakpakket de volgende morgen al bezorgd kon worden. Het was 15.00 uur en dezelfde dag is t nog verzonden. Wat een fantastische service!!!

Good communicatie

I am happy I was called to inform the delivery would be a bit late, very thoughtful

Fantastische snelle service!

Fantastische snelle en nette service!

Behulpzame klantenservice

Er wordt ruim tijd genomen om je van advies te voorzien en ook terug te bellen.

Goede service en ongelofelijk assortiment

Heel veel keuze, goede prijzen, fijne communicatie over de bestelling. Aanrader dus.

de geleverde bestelling voldoet aan de verwachtingen

de bestelling was eenvoudig en duidelijk de levering gebeurde in een minimum van tijd het materiaal is van goede kwaliteit

Tot op heden zeer tevreden. En de wol is precies zoals belooft.

1 artikel was niet voorradig maar daar werd over gebeld. De bestelling werd nu na 3 dagen bezorgd dus nog redelijk snel. Ik ben best tevreden

Super ervaring Lang gezocht bij site waar ik goed gevoel bij hebt omdat ik geen online shopper ben. Gelukkig goede ervaring super ingepakt . Dus zeer tevreden.

goede service

goede service

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!