ruime keuze

goede service

Werd gebeld om persoonlijk door te geven dat mijn pakket helaas later werd bezorgd. Top voor deze service.

Snelle levering en ervaren mensen

Prima geregeld. Snelle levering goed verpakt

Bezorgen en snelheid was oke

Alleen dacht ik dat de bollen 100 gram waren nu kom ik waarschijnlijk te kort

Snelle en goede levering.

Mijn bestelling werd correct en snel geleverd.

Voor iemand die houdt van breien en haken, de ideale site om te shoppen...

Supersnelle levering...heel duidelijke website

Beetje jammer

De website geeft niet weer als een product niet voorradig is . Blijkt dus achteraf dat je op de levering van voorraad moet wachten. Zou slechts enkele dagen duren maar moest toch telefonisch informeren na een week. Product was nog niet geleverd maar werd toch enkele uren later verstuurd. Betrouwbaar met mooie artikelen maar de voorraadadministratie zou beter aan moeten sluiten.

Geweldig personeel, altijd bereid om te helpen met elk probleem of vraag…..

Prachtige wol en op tijd verstuurd!

Winkel geweldig! Vervoersbedrijf waar mee gewerkt wordt is verschrikkelijk!

Niet zo goed

Ik koop een haakpakket maar het patroon zit er niet bij, onduidelijke informatie op de site hierover. Patroon kan ik( na lang zoeken) downloaden ( moet ik voor betalen) en 15 pagina’s uitdraaien…..

geweldig

geweldig en vlug geleverd

Snelle bezorging

Prima verzorgd

Zeer goede service, prompte levering.

Blijkbaar was de wol die ik bestelde niet meer voorradig , een zeer vriendelijke medewerkster belde mij erover op en en stelde voor om dan een andere kleur aan mijn bestelling toe te voegen. De volgende dag werd mijn bestelling reeds geleverd en de kleur die toegevoegd werd bevalt mijn ten zeerste. Zo heb ik nu toch 7 bollen donker grijs zoals besteld en 3 bollen lichtgrijs . Spijtig dat de kousenwol Meilenweit Soja niet meer leverbaar is ik breide er sokken mee voor mijn man mijn zoon en mijn kleinkinderen en zij zeggen allemaal oma dat zijn de beste kousen die jij al gebreid hebt! Vriendelijke groeten Lily Dehertogh uit Vlaanderen

Mooi pakket, helaas niet compleet.

Mooi borduurpakket, helaas niet compleet. Heb dit gemeld, echter geen oplossing tot nu gehoord.

Heel goeie levering.

Nadat ik m’n bestelling had geplaatst kreeg ik vlot bericht van de fase van verwerking van m’n bestelling.. Verder verliep alles naar wens. Leuk ook even een persoonlijk berichtje met de hand geschreven op de factuur.

In een woord geweldig

Altijd vlot met de bestelling ik koop er heel graag ,beveel jullie ook bij vriendinnen

Geweldige service

Er was wat verkeerd gegaan met de bestelling. Maar dat is helemaal goed gekomen. Bedankt voor de goede service

Vlotte bediening

Snelle levering! Heel leuk ingepakt met een persoonlijk briefje erbij.

Heel fijn, goede service

Snel bestelling ontvangen Borduurgaren Venus, voor mij nieuw, zeker zo goed als ander duurder garen Faktuur met de kleur omschrijving van het garennummer is heel fijn !

Alles is op tijd aangekomen :)

Alles is op tijd aangekomen :)

Snelle levering en prima service

Zoals altijd weer zeer tevreden over de service, goede aanbiedingen en het grote assortiment prachtige wol!

Deze keer heel snelle levering top

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!