Makkelijk bestellen, vriendelijk personeel die je op de hoogte houd en met je meedenkt.

Erg klantvriendelijk!

Ik zal beslist nog wel een keer bestellen want er werd moeite gedaan me het gewenste garen te leveren. Bovendien kon ik na de reeds geplaatste bestelling nog een patronenboek bestellen. Lijkt logisch maar mijn ervaring leerde dat dit uitzonderlijk is. Een prettige ervaring dus!!

deze keer slechte levering

Hoewel ik altijd tevreden was, deze keer niet. Er is iets fout gegaan met de levering door dhl, nu moet ik wachten tot het terug geleverd wordt bij cr courture door dhl, dan sturen ze het mij opnieuw. en ik moet er steeds zelf maar achteraan bellen, wordt niet op de hoogte gehouden. En al die tijd moet ik maar wachten op mijn bestelling. Ik wacht nu al twee weken op mijn bestelling. Vindt ik niet echt netjes

Goed bron voor wat ik zocht. Beleeft.

Mijn bestelling was niet compleet. Een medewerker belt om te vragen hoe verder te gaan. Afgesproken. Bestelling komt volledig later in thuis. Prima.

super opvolging en vlotte levering van de bestelling

zie hierboven

Oké

Borduurpakketten later geleverd dan bij bestelling aangegeven. Verzending vond uiteindelijk pas plaats tijden de actieweek. Had leuk geweest als er voor het lange wachten een goodiebag was meegestuurd.

Goeie service

Ik bestel altijd online want de winkel is te ver weg van mij vandaan. En de bestellingen gaan altijd goed en een TOP winkel.

Veel keuze en snel bezorgd.

De wol komt wel in een plastic zak. Dat kan waarschijnlijk anders....i.v.m. het milieu.

Snelle levering en mooie paketten

Schrok van goodiebag, veels te veel. Maar alle dank

Goed,snel en eenvoudig

Snel goed en makkelijk besteld duidelijke site

Supergoed!

Klantvriendelijk en meedenkend! Topwinkel!

Heel tevreden

De juiste kleur wol was niet in voorraad en kon dus niet binnen de beloofde termijn worden geleverd. Een telefoontje met de vraag of ik een ander kleur kies of liever nog een paar dagen wacht doet wonderen. Puike service.

Behulpzaam ,vriendelijk,snel.meedenkend,lief

Omdat ik helaas te ver weg woon , bestelling online gedaan. Zeer goed de spullen te vinden. Ik had iets uitgekozen wat nog niet online stond maar ik werd gebeld en zo is het opgelost. Goede en snelle service ,klantvriendelijk .ga zo door met jullie mooie zaak

Snelle bezorging

Alles prima geregeld

Heel vriendelijk en netjes

Superleuke winkel

Ondanks dat de winkel voor mij te ver is om er fysiek heen te kunnen gaan, heb ik ook bij online contact en bestellen wel dat heerlijke "winkel" gevoel. Er wordt altijd snel en vriendelijk gereageerd op vragen en bij elke bestelling heb ik nog een lieve handgeschreven boodschap gekregen, wat het heel persoonlijk maakt. Ontzettend veel keuze, soms is iets uitverkocht, maar dan is er genoeg andere keus. En leuke acties, zoals de goodiebag (met waanzinnig leuke inhoud) tijdens de dolle borduurdagen (waardoor je soms wel verleid wordt wat eerder te bestellen dan je het nodig hebt, haha).

Goede vlotte service

Prima en niet duur

Zeer snelle levering

Perfecte service

Zoals steeds, de juiste goederen en op tijd geleverd.

Bestelling volgende dag binnen

Mooie breipakketten

Breipakket van babyjasje goed verzorgd en bezorgd.

Walhalla voor handwerkers

Ik ben er nu verschillende keren geweest, wat een uitzoek en wat een behulpzame medewerkers. Echt een aanrader!!

Fijne klantenservice Direct geïnformeerd dat niet alle artikelen geleverd konden worden Vlotte verzending

Altijd netjes geregeld

Bestelling altijd keurig verzorgd en wanneer iets niet klopt, netjes opgelost.

Heel goed geholpen. Nog even een telefoontje om iets te overleggen. Heel klantvriendelijk.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!