Beste Sabrina, hartelijk dank voor je review. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Karin, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zo leuk die persoonlijk met de hand geschreven boodschap en bedankje voor de bestelling.
Beste Marja, hartelijk dank voor je review. Wat leuk om te lezen dat je het persoonlijke briefje bij je bestelling kon waarderen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bestelling afgebroken ideal liep vast vervolgens proberen opnieuw te bestellen uitverkocht!! Kreeg ik netjes een mail waarom de bestelling niet gelukt was en dat ze het product voor me hebben gereserveerd super alsnog mijn super mooie jurk gekregen bedankt!
Beste Larissa, hartelijk dank voor je review en de rij met 10-en! Wat fijn om te lezen dat je het jurkje alsnog hebt kunnen bestellen! Wij hopen dat deze ook naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Jammer dat je bij retourneren de kosten zelf moet betalen. Dit weerhoudt me de volgende keer zodat ik toch eerst bij een ander bedrijf ga kijken.
Beste Lilian, bedankt voor je review. Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat betreft je verbeterpunt, goed dat je dit aangeeft. Wij hebben er op dit moment voor gekozen om gratis te verzenden en de retourkosten voor rekening van de klant te laten komen. Echter is het natuurlijk niet de bedoeling dat dit heel hoog oploopt. Mocht dit bij jou het geval zijn, dan horen we dat graag van je. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Helga, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij hopen dat je bestelling naar verwachting is. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zie boven
Beste Renate, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levertijd en goed veilig ingepakt
Beste Renske, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer! Wij hopen dat de uggs naar wens zijn. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelheid
Beste Milo, hartelijk dank voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Marjan, bedankt voor je review en de rij met 10-en die je ons gegeven hebt! Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering! Erg tevreden!
Beste Irene, hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
zie score.
VerbeterpuntenIk vroeg van een specifieke handschoen of er ipv een zwarte ook een bruine in de boetiek was want op nde website was alleen een zwarte.Ja die was er.Kreeg web.etc.Er bleek een bruine te zijn,maar niet die ik had aangegeven.Heel vervelend.
Goedemiddag, bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Henriette, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij verwelkomen je graag terug bij Winkelstraat.nl. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
gratis retour - retourkosten zijn veel te hoog, daroom kom ik bij Winkelstraat voorloppig niet terug.
Beste Emmanuelle, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij hebben je naar aanleiding van je verbeterpunt een bericht gestuurd. Dit willen wij namelijk graag netjes met je oplossen. Uiteraard is het niet onze bedoeling om je met extra hoge retourkosten op te zadelen. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ivonne, hartelijk dank voor je review. Wij hopen dat je bestelling naar wens is en we zien je graag terug op Winkelstraat.nl! Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik kreeg heel snel een reactie op mijn mail mbt het afleveren. Het werd ook geregeld zoals ik had gevraagd. Top!!
Beste Caroline, bedankt voor je review. Wat ontzettend leuk om te zien dat je tevreden bent over onze service en ons een 10 waard vind, dit waarderen wij enorm! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke website die makkelijk te gebruiken is en snelle bezorging!
Beste Ahmed, bedankt voor je review. Wat fijn om te zien dat je de website makkelijk in gebruik vind. Wij waarderen het enorm dat je dit noemt, aangezien wij veel kunnen leren van onze klanten. Wij wensen je veel plezier met de sneakers. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ine, hartelijk dank voor je review en de tijd je hiervoor genomen hebt. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Via de chat even mijn vraag gesteld en kreeg ook direct antwoord , dat was prettig en ik was gerustgesteld dat ik het artikel rustig kon bestellen. Ik kreeg het artikel thuis binnen de afspraak en het past heel goed bij het geheel waar ik het bij had gekocht. Ik kijk dagelijks op de site even kijken of er nog nieuwe artikelen bij zijn gekomen.
Beste Frieda, bedankt voor je review. Wat fijn dat je aangeeft dat je de chat een prettige manier van communiceren vind en dat je blij bent over Winkelstraat.nl! Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Hanneke, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij hopen dat je bestelling naar wens is en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel bezorgt..goed afgehandelt..bestellen is makkelijk..terug sturen ook makkelijk..ik hep alleen positieve dingen om te zeggen..alle prijs kasse..
Goedemiddag, bedankt voor je leuke review en de complimenten! Wij waarderen dit enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
goede service snelle reactie mail goede service als iets out of stock is
Beste Tessa, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze service! Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met de schoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl