Beste Tatjana, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel vriendelijk snelle service ben er heel tevreden mee
VerbeterpuntenDat er precies een tijd word aangegeven voor de levering
Beste Dilan, hartelijk dank voor je review. Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Op dit moment verzenden bij met UPS, zij geven inderdaad helaas geen tijdsindicatie. Wij blijven onze verzender steeds kritisch bekijken en nemen je verbeterpunt zeker mee voor in de toekomst. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Bovendien ook een supersnelle bezorging
Beste Anouk, bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt! Wat fijn om te lezen dat je goed op de hoogte werd gehouden. Dit is voor ons erg waardevol om te horen. Wij wensen je veel plezier met de schoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, op de hoogte gehouden worden van je pakketje, keurig verpakt. Goede ervaring als nieuwe klant :)
Beste Marina, hartelijk dank voor je leuke review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je blij bent met de procedure van bestellen. Wij hopen dat je net zo blij bent met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geen verbeterpunten. Alles gaat snel en makkelijk.
Beste Angela, hartelijk dank voor je review en de mooie cijfers die je ons gegeven hebt! Wij vinden het erg leuk om te zien dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De personal touch bij de levering door de schoenenwinkel wordt zeer gewaardeerd!
Goedemiddag Petra, hartelijk dank voor je review en de rij met 10-en! Wat ontzettend leuk om te zien dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Wij hebben je compliment betreffende je pakket doorgegeven aan de boutique. Wij wensen je veel loopplezier toe met de uggs. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
super snelle levering, geen extra verzendkosten, verzorgde verpakking
Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt. Dit waarderen wij enorm. Wij hopen dat je blij bent met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel leuk geschreven kaartje met excuses voor de late levering. Viel trouwens best mee hoor! Mooi ingepakt! Leuke attentie erbij. Heel speciaal. Deze mensen onderscheiden zich echt! Super
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag Janke, bedankt voor je leuke review en complimenten! Wij vonden het erg leuk om je review te lezen en hebben je complimenten doorgegeven aan de betreffende boutique. Wij hopen dat je bestelling naar wens is en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens Winkelstraat.nl
Pluspunten
Netjes volgens afspraak volgende dag in huis.
Beste Chris, bedankt voor je review. Wij hopen dat je bestelling is zoals verwacht. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Afterpay kost niets extra's, dat is heel fijn. En zorgt voor meer betrouwbaarheid. Ruilen is mogelijk in de boutique zelf, super geregeld
VerbeterpuntenMomenteel geen suggesties
Beste Daiy, bedankt voor je leuke review en het mooie cijfer! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je blij bent onze website. Wij zien je graag terug op Winkelstraat.nl. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Met zorg ingepakt met een persoonlijk kaartje.
Verbeterpuntengeen
Beste Judith, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met wijze van inpakken. Wij hopen dat je net zo blij bent met je bestelling! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Manuela, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Leuk persoonlijk bericht van de boutique bij mijn bestelling!
Beste Silvia, hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met het briefje bij je bestelling. Wij hopen dat je bestelling ook naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Na een verkeerde bestelling (product was niet meer leverbaar), heb ik een kortingsbon van €10,- ontvangen.
VerbeterpuntenZorg dat dit niet meer voorkomt en kijk goed naar de voorraad van producten.
Beste Tessa, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als een bestelling niet leverbaar blijkt te zijn. Dit proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, maar omdat wij samenwerken met fysieke boutiques, kan dit helaas wel eens voorkomen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste John, hartelijk dank voor je review. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug op Winkelstraat.nl. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Marc, hartelijk dank voor je review en de rij met 10-en! Wij vinden het erg fijn om te zien dat je tevreden bent over Winkelstraat.nl. Wij wensen je veel loopplezier met de schoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ronald, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij hopen dat je bestelling naar wens is en we verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Beste heer, mevrouw, Ik heb nog nooit via winkelstraat besteld, maar alles wat er op site stond is nagekomen en dat zegt voor mij dat er kennis en vakmanschap aanwezig is in de organisatie. Veel succes!!
Beste Marjan, bedankt voor je review. Wat ontzettend leuk om je review te lezen! Wij waarderen je complimenten enorm. Ik hoop je veel plezier gaat hebben van je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Deze punten geef ik puur op de eerste keer daf ik belde kreeg een onaardig vrouw aan de te,efoon. Die me totaal niet goed hielp tweede keer kreeg ik een aardige meneer die me goed hielp en begreep vindt jullie echt beter met TNT in contact moeten komen en heb me geld ng steeds niet terug dat vindt ik wel slechte zaak
Pluspunten
Klantvriendelijk; Ruim/goed aanbod van artikelen.
Verbeterpunten-
Beste Aagje, hartelijk dank voor je review en je mooie cijfer! Wij wensen je veel plezier met je aankoop en wij zien je graag terug op winkelstraat.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Beste Rebecca, bedankt voor je review. Wat fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service, dit waarderen wij enorm! Wij wensen je veel plezier met de sneakers. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Afgeleverd op de beloofde dag.
Beste Naomi, hartelijk dank voor je review. Wij vinden het erg fijn dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij hopen dat je bestelling naar verwachting is en wensen je veel plezier van de schoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering goeie kwaliteit!! Love winkelstraat
Beste Vanessa, bedankt voor je leuke review! Wij vinden het ontzettend leuk om te zien dat je tevreden bent over winkelstraat.nl! Wij hopen dat je veel plezier gaat hebben van de Uggs en wij verwelkomen je graag terug. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
zeer persoonlijke verpakking!
Beste Netty, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Leuk om te lezen dat je onze manier van verpakken kan waarderen! Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Ina, bedankt voor je review en het mooie cijfer! Dit waarderen wij enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl