Goedemiddag, hartelijk dank voor je review en de rij met 10-en die je ons gegeven hebt! Wij hopen dat je bestelling naar wens is en wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
n.v.t.
Pluspunten
Fijne overzichtelijke site met mooie en speciale kleding! Ook wordt het goed ingepakt en fatsoenlijk naar je verstuurd
VerbeterpuntenBij de sale heb je geen overzicht, zoals bij de spullen die niet in de uitverkoop zijn. (dus niet per categorie) Je Moet dus alles kijken, want als je op een categorie klikt kom je weer bij de kleding dat niet in de uitverkoop is
Beste John, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren. Goed om te zien dat je tevreden bent met de website en wijze van verzenden. Wat betreft je verbeterpunt, wij zijn hiervan op de hoogte en we doen ons best om dit zo snel mogelijk aan te passen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De service is geweldig. Ik heb niets aan te merken op wat jullie doen! Ga zo door!
Beste Birgitta, bedankt voor deze leuke review. Wij vonden het erg leuk om deze te lezen en we zijn erg blij met je compliment! Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeker goed
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Beste Sergio, hartelijk dank voor je review. Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijk briefje bij de levering, erg leuk! Mooi verpakt, lintje erom, prima!
Beste Sandra, hartelijk dank voor je review. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de verpakking en het briefje in je pakket. Wij doen ons best om bestellingen zo mooi mogelijk te verzenden. Hopelijk is je bestelling zoals verwacht en ga je er veel plezier van hebben. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik heb de eerste keer wat besteld via winkelstraat, want ik kende de site niet en ben er achter gekomen doordat ik een speciale laars zocht, en toen kwam ik op jullie site. Heel goed hoe jullie dit hebben opgezet door af te nemen van verschillende met name naar wat ik heb begrepen aparte winkeltjes.
Beste Mary, bedankt voor je review! Wij vonden het erg leuk om deze te lezen en zijn blij dat je ons concept kan waarderen. Wij hopen dat de laarzen naar wens is en wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super service! Ik had een blouse besteld na 15.00u, nadat ik telefonisch contact had opgenomen hebben jullie de moeite genomen om UPS te benaderen om deze bestelling nog bij de boetiek op te laten ophalen. Ik had mijn blouse de volgende dag al binnen. Helemaal tevreden over de snelle en klantvriendelijke service!
Beste Kiki, bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Wij zijn je graag van dienst. Is de blouse helemaal naar wens? Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met hartelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag Arjan, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij hopen dat je bestelling naar wens is en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Was erg mooi ingepakt en had zelfs nog een extraatje in het pakket en snelle service!
Beste Ellen, bedankt voor deze review! Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de wijze van inpakken en het extraatje in je pakket. Wij hopen datje bestelling ook naar verwachting is. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik kreeg bij de eerste zending een kaart met een persoonlijk bericht. Heel leuk! Ik weet niet meer welke namen erop stonden.
Goedemiddag, hartelijk dank je voor review en het mooie cijfer! Wij vinden het erg fijn dat je hier de tijd voor hebt genomen, aangezien wij veel kunnen leren van de reviews. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Theo, bedankt voor je review. Wij waarderen je mooie cijfer enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Veel plezier met je aankoop. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zoals beloofd snel geleverd.
VerbeterpuntenEr staat op de buitenzijde van de doos wat er in de doos zit (merk). Aangezien het niet de goedkoopste merken zijn die geleverd worden, is dit niet handig (lees: gevoelig voor diefstal). Mijn pakketje is geleverd bij de buren, terwijl ik thuis was, zonder dat er een briefje was achtergelaten (slordig van UPS).
Goedemorgen, hartelijk bedankt voor je mooie cijfer, maar ook kritische noot. We nemen dit erg serieus, ik vroeg me dan ook af of jouw bestelling verpakt was in een zwarte Winkelstraat.nl doos? Het is namelijk niet de bedoeling dat onze items verstuurd worden in een verpakking (bijv. alleen de schoenendoos) waarop het merk duidelijk zichtbaar is. Daarnaast dien je er uiteraard van op de hoogte gesteld te worden, indien UPS je pakket bij de buren afgeleverd. We zullen dit dan ook direct doorgeven. Hopelijk zijn de schoenen naar wens, veel plezier ervan! Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
prettige vlotte levering van het juist product, zorgvuldig verpakt
Verbeterpuntennvt
Beste Hanneke, hartelijk dank voor deze review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt! Wij vinden het erg leuk om te zien dat je blij bent met de levering van je bestelling. Wij hopen dat deze ook naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
goede communicatie wbtr. de levering. mooi verpakt!
Verbeterpuntengeen
Beste Karin, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze manier van communiceren. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Sabine, hartelijk dank voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij hopen dat je bestelling naar wens is en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Veel exclusieve producten die je in de normale kleding winkels niet snel tegenkomt. Uitgebreid netwerk van boutiques. Duidelijk en overzichtelijke website waarop snel bestellen mogelijk is.
VerbeterpuntenHeb eerder aangegeven om naast UPS ook PostNL toe te voegen. Deze bezorgen ook op zaterdag. Verder heb ik geen opmerkingen.
Beste Jarno, bedankt voor je uitgebreide review! Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat leuk om je complimenten te lezen en te zien dat je tevreden bent. Daarnaast vinden wij het fijn dat je een verbeterpunt hebt ingevuld. Hier kunnen wij namelijk veel van leren. Op dit moment werken wij samen met UPS, omdat zij de betrouwbaarste vervoeder zijn momenteel. Echter blijven wij dit steeds kritisch bekijken en waar nodig verbeteringen doorvoeren. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en keurig ingepakt. Helaas waren de sendra laarzen (laatste paar in de uitverkoop) een maat te groot en heb ik ze terug moeten sturen. Ook de afhandeling is vlot en netjes gegaan.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten. Tip; ga zo door!
Beste Barbara, bedankt voor je review en de rij met 10-en die je ons gegeven hebt! Dit waarderen wij zeer. Wat ontzettend leuk om je complimenten te lezen! Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service, volgende dag al bezorgd. Zeer tevreden.
Goedemiddag Ellen, bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt! Dit waarderen wij enorm. Wat ontzettend leuk om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering!!! Goede service
Beste Jolanda, hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij hopen dat de uggs naar wens zijn. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Marieke, hartelijk dank voor je review. Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Nicole, bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt! Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle en nette levering, dit is uiteraard met name te danken aan de aangesloten boutiques.
VerbeterpuntenDat wanneer je op designers of boutiques klikt automatisch de laatst gekozen in het schermpje te zien zijn.
Goedemiddag Judith, hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de levering van je bestelling. Wij zullen je compliment zeker doorgeven aan de betreffende boutique. Wij waarderen je verbeterpunt en zullen dit ook zeker doorgeven aan de juiste persoon. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Samara, hartelijk dank voor je review. Wij hopen dat je bestelling naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Niet met ups samen werken ivm slechte levering, je weet nooit hoelaat ze komen en ze leven de pakje niet bij de buren dus kan soms gewoon een week dure. Voordat je je brstelling heb
Beste Erhan, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je deze hebt ingevuld. Wat betreft je verbeterpunt, wij werken samen met UPS, onder andere omdat zij momenteel de meest betrouwbare vervoerder zijn. Mocht jij niet thuis zijn, dan zullen zij altijd proberen je pakket bij de buren te leveren. Ik begrijp dat dit bij jou helaas niet is gebeurd, wat uiteraard erg vervelend is. Desondanks hoop ik dat je blij bent met je bestelling. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl