Beste Dymphi, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij waarderen dit zeer en kunnen veel leren van deze reviews. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Beste Pat, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wij zijn nog een jong bedrijf en kunnen hier veel van leren. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering van de artikelen. Je hebt er geen omkijken naar.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als producten in het winkelmandje bewaard blijven. Zodat je wanneer je niet direct besluit tot aanschaf, je niet de artikelen weer opnieuw moet opzoeken.
Beste Florie, bedankt voor je uitgebreide review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat leuk om te zien dat je blij bent met je bestelling en de snelle levering. Wij hopen dat je veel plezier gaat hebben van je bestelling. Goed dat je verbeterpunten aangeeft, producten die je in de winkelwagen plaatst, worden 30 dagen bewaard. Was dit bij jou niet het geval? Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Keurig verpakt en op tijd geleverd bij onlin bestelling Top!
Beste Lies, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Hier kunnen wij als jong bedrijf veel van leren. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met hoe het pakket verpakt is. Ik zie dat je geen verbeterpunten hebt ingevuld, mocht er toch nog iets zijn dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Keurig verpakt en snelle levering.!! Leuk kaartje erbij gedaan erg attent.!
VerbeterpuntenGeen tips of verbeter punten , het is helemaal prima zo.!!
Beste Daphne, bedankt voor je leuke review. Wat ontzettend fijn om te zien dat je blij bent met de manier waarop je de bestelling hebt ontvangen. Wij doen ons best om dit zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij wensen je veel plezier van de tas. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen zo door gaan
Beste Tonnie, bedankt voor je positieve review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen.Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de wijze van levering. Wij hopen dat je veel plezier gaat hebben van de Uggs. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ellen, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm, aangezien wij veel van onze klanten kunnen leren. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd, ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review en de rij met 10-en. Wij hopen dat je bestelling naar wens is en verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Beste Milou, bedankt voor je review. Wij waarderen dit enorm. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
leuk dat er een persoonlijk briefje bij je bestelling zit! Ook werd het super snel afgeleverd en de retourprocedure ging ook snel en goed, kortom super service!
Verbeterpuntenhet is jammer dat je voor het retour sturen 6,75 moet betalen.
Beste Savannah, bedankt voor je leuke review en de rij met 10-en! Wij vinden het erg fijn dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat ontzettend leuk om te lezen dat je blij bent met onze service, hier doen wij namelijk ons uiterste best voor. Goed dat je verbeterpunten aangeeft, hier kunnen wij veel van leren. Voor nu hebben wij ervoor gekozen om retourneren op eigen kosten te doen. Wellicht dat wij deze keuze is de toekomst zullen herzien en aanpassen. Wij wensen je veel plezier met de Uggs. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Lex, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij kunnen namelijk veel leren van deze reviews. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Beste Jolanda, bedankt voor je review. Wij hebben je naar aanleiding hiervan een bericht gestuurd. Ik hoop snel wat van je te horen. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Persoonlijke kaart erbij stel ik zeer op prijs, mooie verpakking met broek mooi ingepakt met strik erg chique, retour werkt perfect binnen paar dagen geld terug gestord
Beste Margret, bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te zien dat je blij bent met de wijze van levering en het retour proces. Hier hechten wij veel waarde aan. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Wij verwelkomen je graag terug op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Maartje, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat fijn om te zien dat je blij bent met de levering en onze service. Wij hopen dat je veel plezier mag hebben van de schoenen. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service, mooie merken.
Beste Joyce, bedankt voor je positieve review! Wij waarderen het enorm dat je deze over ons hebt ingevuld. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag terug op winkelstraat.nl. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Tjitske, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle leveringsmogelijkheden! Top service! Vooral voor nieuwkomers.
Beste Shantal, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Goed om te lezen dat je blij bent met onze service. Wij hopen dat je veel plezier mag hebben van de Uggs. Fijn weekend. Tot een volgende keer op Winkelstraat.nl. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Jullie weten precies wat het vak inhoud kon geen goed met jullie praten en jullie waren ook vriendelijk aan de telefoon heel meelevend vond ik heel prettig
Beste Nazirah, bedankt voor je leuke review en het compliment! Dit waarderen wij enorm. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Veel plezier met de schoenen van Michael Kors. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Communicatie/aftersales na bestelling perfect. Snelle levering, mooi gepresenteerd. Hoge kwaliteit van producten & artikelen. Zeker voor herhaling vatbaar
Beste Jantien, bedankt voor je positieve review! Wij waarderen dit enorm. Wat ontzettend leuk om te lezen dat je blij bent met onze service. Wij wensen je veel plezier toe met de tas. Indien ik nog iets voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Beste Jordi, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Goed om te zien dat je tevreden bent en ons een 10 hebt gegeven! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Beste Martijn, bedankt voor je review en de rij met 10-en! Wij hopen je binnenkort nogmaals te mogen verwelkomen op Winkelstraat.nl. We zijn je graag weer van dienst. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Keurig verpakt. Snel geleverd.
Goedemiddag, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wij waarderen dit enorm. Goed om te zien dat je blij bent met de verpakking en levering. We wensen je veel warmte toe met de Uggs. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- Exclusief assortiment - Grote collectie - Snelle en vriendelijke respons op mails - Snelle en correcte levering
Verbeterpunten- Afterpay was op geen enkele mogelijkheid te gebruiken, verschillende adressen en rekeningen geprobeerd. Uiteindelijk door hulp van goede servicedesk toch maar besteld met iDeal. - Ik had me geabonneerd op de nieuwsbrief maar kreeg binnen 1 week tijd (exclusief de bestelmails) al 4 mails. Ik zou dit aantal toch beperken naar maximaal 2 keer per maand.
Beste Thomas, bedankt voor je review. Wij vinden het erg fijn dat je deze zo uitgebreid hebt ingevuld, hier kunnen wij namelijk veel van leren. Goed om te zien dat je blij bent met ons aanbod en service. Wat betreft je verbeterpunten, wij zullen je punt betreffende de nieuwsbrief meenemen voor in de toekomst. Mochten wij op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik heb onlangs een trui besteld bij jullie en wil graag laten weten dat ik erg tevreden ben. Jullie site is heel duidelijk in gebruik, met mooie foto's en goede info. De trui was netjes verpakt in crepe papier en een lintje in een mooie doos. Daar hebben jullie duidelijk aandacht aan besteed, super! Mijn trui was een cadeau dus ik hoefde het verder niet in te pakken omdat het al een mooi pakketjes was.
VerbeterpuntenHet enige was dat de prijs nog zichtbaar was op de kledingtag (wat bij cadeau's altijd een beetje een genant moment oplevert...). Om jullie service helemaal af te maken, is het misschien een optie bij het bestellen te vragen of het een cadeau is of niet. Zodat de desbetreffende winkel in geval van een cadeau, de prijs kan weglaten (doorkrassen of een stickertje erover heen oid). Een kleine tip, wellicht kunnen jullie er wat mee!
Beste Asakota, bedankt voor je uitgebreide review. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren. Wij zullen je verbeterpunt zeker meenemen voor in de toekomst. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Beste Enid, bedankt voor je review en de rij met 10-en! Wij hopen je in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen op Winkelstraat.nl Wij wensen je een heel fijn weekend toe. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl