Pluspunten
Superleuk hoe de verpakkingen persoonlijk worden verstuurd!
Goedemiddag, bedankt voor je leuke review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Leuk om te zien dat je blij bent met de wijze van verzending. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik werd goed behandeld toen ik vragen had over mijn product. Dit heb ik erg prettig ervaren.
Beste Eric, bedankt voor de tijd die je genomen hebt om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Goed om te zien dat je blij bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met de tas. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Jennie, bedankt voor je review en de 10! Wij waarderen dit enorm. We hopen je nog eens te morgen verwelkomen op Winkelstraat.nl en zijn je dan graag weer van dienst. Wij wensen je een fijne jaarwisseling toe. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
contact en services verliep naar tevredenheid
Beste Nanny, bedankt voor je review. Goed om te zien dat je tevreden bent over onze service. Dit waarderen wij enorm. Wij hopen dat je veel plezier gaat hebben van het jasje. Namens winkelstraat.nl wens ik je een fijne jaarwisseling toe. Met vriendelijke groet, Linda Winkelstraat.nl
Goedemiddag, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Wij wensen je een fijne jaarwisseling toe. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Jolanda, bedankt voor je positieve review en de rij met 10-en! Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en verwelkomen je graag terug op winkelstraat.nl. Namens winkelstraat.nl wens ik je een fijne jaarwisseling toe. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Olga, bedankt voor je review en de 10. Goed om te zien dat je tevreden bent. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Namens het team van winkelstraat.nl wens ik je een fijne jaarwisseling toe. Met vriendelijke groet, Linda team Winkelstraat.nl
Beste Heman, bedankt voor je review. Wij hechten veel waarde aan deze reviews en waarderen het daarom enorm dat je deze over ons hebt ingevuld. We zien je graag terug bij winkelstraat.nl Een fijne jaarwisseling toegewenst. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ik werd telefonisch goed geholpen toen het niet lukte om de bestelling te plaatsen Het persoonlijke briefje wat ik bij mijn bestelling ontving van de schoenenzaak vond ik heel aardig.
VerbeterpuntenIk kan de vraag met wie ik contact heb gehad niet beantwoorden. Kan mij dat niet meer herinneren. Dit kan ik dus niet aanvinken waardoor ik niet verder kom/ kan versturen. Gr., Josje
Beste Josje, bedankt voor je uitgebreide review. Wij waarderen het enorm dat je hier de moeite voor hebt genomen. Goed om te zien dat je goed geholpen bent met het plaatsen van de bestelling. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Namens het gehele team van winkelstraat.nl wens ik je een fijne jaarwisseling. Met vriendelijke groet, Linda Winkelstraat.nl
Beste Jan, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij waarderen dit enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Namens het team van winkelstraat.nl wens ik je een fijne jaarwisseling. Met vriendelijke groet, Linda Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goede service en alles is goed geregeld
Beste Sonny, bedankt voor je positieve review. Wij waarderen het enorm dat je deze over ons hebt ingevuld. Wij wensen je een fijne jaarwisseling. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Jaap, bedankt voor je review en de rij met 10-en! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne jaarwisseling gewenst. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Bart, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je deze hebt ingevuld. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne jaarwisseling. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Ilona, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Doordat alles uit boetieks komt en er zo nu en dan een persoonlijke noot bij je bestelling zit, is het alsof je het ook echt in de winkel hebt gekocht. Daarnaast vind ik het goed dat zelfstandig ondernemers via winkelstraat.nl zich sterker kunnen maken om tegen grote ketens op te boksen.
VerbeterpuntenTot nu toe niet...
Goedemiddag Maarten, bedankt je leuke en uitgebreide review. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze over ons in te vullen. Goed om terug te lezen dat je ons concept leuk vind. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Marlotte, bedankt voor je positieve review! Wij waarderen dit enorm. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. We zien je graag terug op winkelstraat.nl Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, schoenen helemaal in orde, €10 shoptegoed
Verbeterpuntennvt
Beste Sanne, bedankt voor je leuke review. Wij waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om deze in te vullen. Goed om te zien dat je blij bent met onze levering en de 10 euro korting. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel, vriendelijk briefje erbij.
Verbeterpuntende website kan wel een up date gebruiken, beetje rommelig
Beste Marjolein, bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je blij bent met onze levering. Ik heb je wat betreft je verbeterpunt een bericht gestuurd, ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Susanne, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je deze over ons hebt ingevuld. Hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Bert, bedankt voor je review en de rij met 10-en. Wij waarderen het enorm dat je deze review over ons hebt ingevuld. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Abdullah, hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons achter te laten. Dit is erg belangrijk voor ons als jong bedrijf. Fijne avond, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Annemarie, hartelijk bedankt voor je zeer positieve review. Dit waarderen we zeer. Zien we je nog eens op Winkelstraat.nl? Met vriendelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super positief
VerbeterpuntenLeveren in België en Btw vrij kunnen bestellen voor de zakelijke klant bij een minimale bestellen van 500 euro.
Goedenavond, hartelijk bedankt voor deze supercijfers en de feedback. We zijn een jong bedrijf, maar zullen zeker de mogelijkheden bekijken om in de toekomst ons levergebied uit te breiden. Zodra dit het geval is, zullen we dit communiceren via onze nieuwsbrief. Fijn dat u ons desondanks toch heeft weten te vinden. Met vriendelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Goedenavond Vadims, hartelijk bedankt voor dit super 'rapport'. Fijn dat je zo tevreden bent. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl