Pluspunten
Beste Astrid, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je deze over ons hebt ingevuld. Goed om te zien dat je blij bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Anna, bedankt voor je review en de 10 die je ons gegevens hebt! Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Duidelijke overzichtelijke kis site. Goede product aanprijzing
VerbeterpuntenAf en toe wat meer actie matiger
Beste Meya, bedankt voor je review. Goed om te zien dat je onze website overzichtelijk vind. Goed dat je een verbeterpunt aangeeft, hier kunnen wij veel van leren. We zullen dit zeker meenemen voor in de toekomst. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede service!! En dat jullie bellen of het product bevalt vind ik super!
Beste Judith, bedankt voor je leuke review en de 10 die je ons gegeven hebt! Wat leuk om te zien dat je blij bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Serieus ogende site en 'gewoon' besteld!
Beste Ingrid, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering! Goede service
VerbeterpuntenNvt
Beste Kim, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je deze over ons hebt ingevuld. Ik zie dat je aangeeft dat je blij bent met onze service en dit beloont hebt met een 10, waarvoor onze dank. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en heldere communicatie.Ook heel goed geïnformeerd wat je moet doen al je wilt retourneren. Bij niet meer voorradig zijn van gewenste item in de gewenste maat ben ik ook heel goed geïnformeerd over een alternatief,
Beste Barbara, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Goed om te zien dat je blij bent met hoe je geholpen bent. Kunnen wij op dit moment nog iets voor je betekenen? Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Kon goed en duidelijk aan informatie komen als ik belde, en ben vriendelijk geholpen. En me pakje was optijd binnen.
VerbeterpuntenGeen, ben heel tevreden.
Beste Monisha, bedankt voor je review en de 10. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze service. We wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Supersnelle levering. Verpakking ziet er erg mooi uit en heel leuk dat er een persoonlijk kaartje bij je bestelling zit.
Beste Manon, bedankt voor je leuke review en de rij met 10-en. Wij waarderen het enorm dat je deze review hebt ingevuld. Goed om te zien dat je blij bent de levering en de wijze van verzenden. Wij willen onze bestellingen graag zo persoonlijk mogelijk maken. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering, snelle communicatie.
Verbeterpuntenprijzen wat omlaag trekken, inruil mogelijk maken.
Beste Nazif, bedankt voor je review. Goed om te zien dat blij bent met onze snelle levering en onze service. Wat betreft je verbeterpunt, inruil is helaas nog niet mogelijk doordat wij met verschillende boutiques werken. Wij zullen de mogelijkheden zeker blijven bekijken. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geen verzendkosten betalen, snelle levering en het pakket is te volgen, de kleding word zeer netjes en zorgvuldig ingepakt, uitstekende service
Beste Tessa, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wat ontzettend leuk om te zien dat je ons een 10 waard vind en dat blij bent met onze service. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, prima service, door bijgevoegde kaartjes/brieven echt een personal touch!
Beste Karin, bedankt voor je leuke review en de rij met 10-en! Dit waarderen wij enorm. Wat leuk om terug te lezen dat je het briefje bij je bestelling kon waarderen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Dit naar aanleiding van een retour gestuurd pakket. De winkel belde.
Beste Caro, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Uiteraard zijn we erg blij met een 8, echter zijn wij een jong bedrijf en erg benieuwd hoe we er voor kunnen zorgen dat je ervaring met onze website en mijn collega’s een “10” waard is! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Een persoonlijk geschreven kaart met veel plezier met de aankoop. Goede prijs!!
Beste Sanoja, bedankt voor je review. Wij zijn nog een jong bedrijf en waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij kunnen namelijk veel leren van deze reviews. Wat leuk om te zien dat je het persoonlijke briefje bij je bestelling kon waarderen. Wij doen ons best om bestellingen zo persoonlijk mogelijk te maken. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Veel plezier met de laarzen. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Supermerken en een enorme keuze in schoenen, kleding en accessoires en wekelijks nieuw aanbod!
VerbeterpuntenMisschien een iets langere bedenktijd.
Goedenavond Ineke, Hartelijk bedankt voor deze rij met 10-en. Dat waarderen we zeer! Wat je verbeterpunt betreft, deze bedenktermijn is vastgelegd in de Wet Kopen op Afstand. We zullen echter ons retourbeleid steeds kritisch blijven bekijken dus wellicht zullen we dit in de toekomst nog veranderen! Bedankt voor je feedback. Fijne avond, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Goedenavond Esther, hartelijk bedankt voor je review! Uiteraard zijn we erg blij met een 8 als dikke voldoende. Echter zijn wij een jong bedrijf en erg benieuwd hoe we er voor jou voor zouden kunnen zorgen dat je (volgende) ervaring met onze website en mijn collega’s een “10” waard is! Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Fijne avond, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, status bestelling is goed na te gaan en zeer goede communicatie toen bestelling niet geleverd kon worden! Ga zo door!! Ook heel erg gewaardeerd zijn de kaartjes (van boetiek aan klant) met daarop persoonlijke boodschap bijv. "Veel plezier met je nieuwe jurkje!!!"
Goedenavond Susan, bedankt dat je de tijd hebt genomen een review over ons achter te laten! Goed om te lezen dat je, ondanks de bestelling die niet geleverd kon worden, toch een 9 waard vindt! We kunnen niet altijd voorkomen dat er dingen misgaan, maar lossen het graag netjes op. Fijn dat je dit kon waarderen. Hartelijke groet, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke omschrijving op de website, wat je ziet is wat je krijgt.
VerbeterpuntenAangezien het om redelijk prijzige artikelen gaat misschien een klein presentje bij de bestelling.
Goedenavond Jim, ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een 10 te geven! We raden onze boutiques inderdaad al aan om een klein presentje bij de bestelling te doen, ik zal aan de betreffende boutique doorgeven dat jij dit ook op prijs had gesteld. Voor nu een fijne avond, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Groot aanbod
VerbeterpuntenRetourkosten
Goedenavond Lenka, hartelijk bedankt voor deze '10'. Goede en heldere klantenservice - en daarbij ook de manier van retourneren - is erg belangrijk voor ons. We zullen de mogelijkheden om iets aan de retourkosten te veranderen dan ook zeker blijven bekijken. Houd onze website dus goed in de gaten. Voor nu een fijne avond, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle service, mooie designerkleding waarmee je niet zo snel iemans anders in ziet lopen
Verbeterpuntenga zo door!
Beste Steven, bedankt voor je positieve feedback! Dit is erg belangrijk voor ons als jong bedrijf. Hopelijk tot ziens op onze website. Fijne avond, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Goedenavond, hartelijk bedankt voor deze rij met 10-en! Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag. Fijne avond, Laura namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ruim aanbod
VerbeterpuntenHet retourneren van meerdere boetieken
Beste Jaimy, bedankt voor je feedback en verbeterpunt. Helaas is het, voor nu, nog zo dat onze items teruggestuurd moeten worden naar de boutiques die deze aan jou verzonden hebben. Mocht het voorkomen dat je hierdoor zeer hoge retourkosten hebt, laat het ons dan weten. We komen je graag tegemoet. Fijne avond, Laura namens Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Eerste keer hier wat gekocht! super leuk concept, leuek merken en boetiekjes bijelkaar
Goedenavond Priscilla, bedankt voor deze rij met 10-en, daar zijn we erg trots op. Veel plezier van je aankoop! Fijne avond, Laura namens team Winkelstraat.nl
Beste Rosa, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wij waarderen dit enorm en kunnen veel leren van deze reviews. Uiteraard zijn wij erg blij met de 8 die je ons gegeven hebt, maar wij zouden graag van je vernemen wat wij kunnen verbeteren, waardoor ons de volgende keer een 10 waard vind? Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer veel keus Artikelen goed verpakt en snel bezorgt veilige betaling Gewoon helemaal tevreden met winkelstraat
Beste Lilian, wat ontzettend leuk om te zien dat je blij bent met onze service en website, bedankt! Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze review in te vullen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl