Beste Sino, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Perfecte service naar klanten toe mbt vragen en assistentie. Levering heel keurig, zoals aangegeven op website.
Beste Dimitri, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Wat goed om te lezen dat je blij bent met onze service. Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk en naar wens te helpen. Wij wensen je veel plezier met de laarzen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De bezorgtijden komen netjes op tijd,en de producten die online staat in het site is precies hetzelfde als in het echt.
VerbeterpuntenAlles is al goed. ( vaak aanbiedingen
Beste Taha, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Wij waarderen dit enorm en kunnen hier veel van leren. Wat goed om te lezen dat je aangeeft dat het item precies zo is als aangegeven. Wij doen ons uiterste best om de producten zo goed mogelijk te laten zien. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Netjes, snel en duidelijk qua foto e.d. Geen verzendkosten
VerbeterpuntenGeen idee
Beste Leonie, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze website. Wij hebben je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Beste Tobias, bedankt voor je review. wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Goed om te zien dat je aangeeft dat je onze website duidelijk vind. Dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
paar laarzen geretourneerd, geld heel snel terug
Verbeterpuntenik kon niet ontdekken hoe ik de laarzen zonder kosten kon retourneren. heb het toen afgeleverd bij Kialapunt en betaald voor het terugzenden.
Beste Wilma, bedankt voor je review en de feedback. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wat betreft je verbeterpunt, helaas bieden wij geen gratis retour zendingen aan. Echter zullen wij ons retourbeleid steeds kritisch blijven bekijken en zullen wij dit in de toekomst wellicht aanpassen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
super snelle levering erg tevreden
Beste Chermany, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Uiteraard zijn wij erg blij met de 8 die je ons gegeven hebt, maar wij zouden graag van je vernemen wat wij kunnen verbeteren, waardoor ons de volgende keer een 10 waard vind? Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat
Beste Koos, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wat leuk om te zien dat je ons op alle punten een 10 geeft, dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Hele snelle levering, altijd goed geholpen
VerbeterpuntenNiks
Beste Alwin, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en levering. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
perfext. helaas n retour moeten doen. het geld was de volgende dag weer op mijn rekening
Beste Sjan, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Wij zijn erg blij met de 8 die je ons gegeven hebt, maar wij zouden graag van je vernemen wat wij kunnen verbeteren, waardoor ons de volgende keer een 10 waard vind? Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat
Pluspunten
Snelle levering, goede actie van de tien euro korting.
Beste Esmee, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Wij zijn uiteraard erg blij met de 8 die je ons gegeven hebt, maar wij zouden graag van je vernemen wat wij kunnen verbeteren, waardoor ons de volgende keer een 10 waard vind? Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Beste Juliet, bedankt voor je review en de 10 die je ons hebt gegeven. Dit waarderen wij enorm. Goed om te zien dat je tevreden bent met alles. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet meer betalen voor retourneren.
Beste Ruben, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je deze review over ons hebt ingevuld. Goed om te lezen dat je blij bent met de snelle levering. Wat betreft je verbeterpunt. Wij hebben er op dit moment voor gekozen om de retourkosten in rekening te brengen. Mocht je er behoefte aan hebben om onze redenen hiervoor te weten, dan hoor ik het graag. Echter blijven wij ons retourbeleid steeds kritisch bekijken en wellicht veranderen wij dit in de toekomst. Mvg, team Winkelstraat.nl
Beste Daniela, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Wat goed om te zien dat je ons voor alle punten een 9 geeft, bedankt! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Harinder, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren. Naar aanleiding van je review heb ik je een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snel en super goed verpakt!
Beste Angela, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze over ons in te vullen. Wat leuk om te zien dat je blij bent met de verpakking en ons een 10 hebt gegeven! Wij wensen je veel plezier met de handschoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Meteen netjes afgewerkt, bestelling goed ingepakt
Beste Jacqueline, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze over ons in te vullen. Wat goed om te zien dat je tevreden bent met onze service en dit beloont met een 10. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
ben gewoon erg tevreden
Verbeterpuntendat er toch kosten aan verbonden zijn, ivm verzenden
Beste Hadda, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Fijn om te zien dat je tevreden bent met onze service. Ik heb je naar aanleiding van je review en je verbeterpunt een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Beste Charlotte, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Wij waarderen dit enorm en kunnen veel leren van deze reviews. Wij wensen je veel plezier met de Michael Kors schoenen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Beste Patrick, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk te bestellen. Ook een nette bon gekregen.
VerbeterpuntenIk weet niet of jullie dat kunnen weten, maar ik heb op een andere site wel eens zien staan dat schoenen groot of klein vallen. Dat is super handig, ik heb dit keer een gok genomen. Heeft goed uitgepakt.
Beste Samantha, bedankt voor je review. Fijn om te zien dat je het bestellen als makkelijk hebt ervaring. Dat is de bedoeling. Goed dat je een verbeterpunt aangeeft. Wij vermelden de pasvorm onder het kopje "maat en pasvorm" in het product. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten zo goed mogelijk op de hoogte zijn van de pasvorm om telleurstelling te voorkomen. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen, ik vind jullie geweldiggggg ga zo door.
Beste Mirjam, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Wat ontzettend leuk om te lezen dat je winkelstraat.nl geweldig vind, bedankt! Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Super goede service, Ik had mijn uggs besteld maar kreeg de verkeerde maat binnen maar wel in de goede doos Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg direct antwoord terug. zo is dat nog even over en weer gegaan.. maar op de reacties hoefde ik echt lang te wachten SUPER! Ik zelf vond het heel jammer en wou ze dan in de winkel kopen. Maar ze kwamen met het aanbod mijn goede uggs direct op te sturen terwijl ik mijn andere nog thuis had. en jahoor een dag later had ik ze in huis! de kwaliteit was goed en de service ook!
Verbeterpuntenkan geen een bedenken.
Beste Nienke, bedankt voor je leuke review! Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Wat goed om te zien dat je tevreden bent met de service en de nieuwe uggs. Wij wensen je veel plezier met de Uggs. Mochten wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl
Beste Marceline, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review in te vullen. Dit waarderen wij enorm als jong en hier kunnen wij veel van leren. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, bij vragen snel antwoord, persoonlijke kaartje bij de bestellingen adequate verzorgtips van het produkt
VerbeterpuntenDe betaling via after pay lukte niet via de ipad
Beste Jacq, bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je blij bent met onze service en het persoonlijke kaartje bij je bestelling. Wat betreft je verbeterpunt, goed dat je dit doorgeeft. Wij zijn op de hoogte van problemen op een Ipad en wij zullen ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens Team Winkelstraat.nl