Pluspunten

Snelle levering + goede kwaliteit

Mensen weten vaak niet als je de naam Winkelstraat.nl noemt wat het is. Misschien een extra item plaatsen op site dat dat helpt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Verpakking was erg goed. Zat zelfs een proefflesje van een geurtje bij. Geeft een gevoel van luxe. Erg leuk!

Levertijd vind ik best wel lang. Het duurde bij mij een aantal dagen voordat ik mijn bestelling binnen had.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

bestellingen worden correct uitgevoerd

Pluspunten

Snelle levering, ruim aanbod,veel en exclusieve merken, duidelijke gedetailleerde foto's, gemakkelijk betalen, goed overzicht van vorige bestelligen.

Ik heb reeds een product terug gestuurd aangezien het niet helemaal is wat mijn vriendin wilde. Afgelopen vrijdag (15-11) heb ik deze verstuurd, zaterdag was volgends track & trace aangekomen. Vandaag (21-11) heb ik contact opgenomen met het telefoonnummer dat op de website staat. Ik kreeg een aardige dame aan te telefoon die gelijk alles gaat uitzoeken voor mij. Op dit moment wacht ik het telefoontje af. Ik had graag gelijk een mailtje gekregen wanneer het pakketje ontvangen was. Het is voor de klant altijd afwachten of het wel goed terecht komt. De naam van de gene die ik aan de telefoon had is mij niet bijgebleven

Pluspunten

Snelle gratis levering!

Nvt

Pluspunten

Supersnelle levering. Ook fijn dat er zo veel producten te vinden zijn op de website.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie kledingstukken te koop van goede merken. Ook fijn dat de levering binnen een dag is dus niet lang wachten op je kleding. Overzichtelijke site

Nvt

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via de email en snelle levering!

Pluspunten

Fijne website, snelle levering en uitstekende prijs.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ben zeer positief over de site, het aanbod en de snelle service. Daarnaast nog mooi ingepakt en een persoonlijk briefje erbij - echt een cadeautje om te krijgen. Ik kom zeker terug!

Tip! Jullie mogen meer doen aan jullie naamsbekendheid/vindbaarheid/google adwords etc. Ben erg verbaasd dat ik jullie nog niet eerder heb gevonden, het aanbod is fantastisch en voor winkeliers ook ideaal kan ik me voorstellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering; volgende dag in huis. Mogelijkheid betaling achteraf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De site is erg mooi in elkaar gestoken. Er is een duidelijk overzicht waardoor het online winkelen veel fijner is. Een mooi overzichtelijk design.

Op de site staat vermeld dat de levertijden tussen 09.00 en 17.00 zijn. Nu kwam mijn bestelling netjes de volgende dag binnen, echter was dit pas rond 18.00. Ook stond er aangegeven een code te krijgen waarmee het pakketje getraceerd kon worden, deze heb ik ook niet gekregen. Graag wat meer duidelijkheid hierover! Want ik vond het erg vervelend niet te weten wanneer het aan zou komen, of dat het überhaupt nog wel zou komen die dag.

Pluspunten

Zeer blij verrast door een persoonlijk briefje van de desbetreffende winkel bij de bestelling.

kreeg helaas geen track en trace in de mail.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kreeg ten allereerst een snel en duidelijk antwoord op mijn vraag. Had het pakketje snel ontvangen en het was helemaal netjes ingepakt. Vind het ook erg fijn dat je in het gehele traject goede feedback krijgt over wat er op dat moment allemaal gaande is. Je wordt goed up-2-date gehouden, helemaal goed!

Geen.

Pluspunten

Suède Schoenen al ingespoten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelheid leveringen kleding aanbod op de site

Terug sturen is erg duur, mede ook door de grote zware dozen die gebruikt worden. Dit gaat mij een volgende keer weerhouden opneiuw te bestellen. En mijn contact met afterpay komt maar niet tot stand. Een morgen proberen ze me te bereieken terwijll ik werk en net mijn mobiel vergeten ben. Mail ik later, krijg ik nog steeds geen antwoord. Nu een herinneringsmail gekregen om te betalen, terwijl ik in die tussentijd nog een jurk heb terug gestuurd. Het bedrag is nog niet aangepast en op mijn mail van vier dagen gelden heb ik behalve de standaard antwoord nog geen antwoord gekregen. Dit is ook iets heel vervelends.

De Limiet 19

4131NR Vianen