Pluspunten
Snelle levering + goede kwaliteit
VerbeterpuntenMensen weten vaak niet als je de naam Winkelstraat.nl noemt wat het is. Misschien een extra item plaatsen op site dat dat helpt.
Beste Sanne, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Bedankt voor je verbeterpunt, wij zullen dit zeker meenemen voor in de toekomst. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Beste Rob, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Sven, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn om te zien dat je blij bent met onze service en dit beloont met een 10. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Beste Karin, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Wij wensen je veel plezier met de bodywarmer. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Verpakking was erg goed. Zat zelfs een proefflesje van een geurtje bij. Geeft een gevoel van luxe. Erg leuk!
VerbeterpuntenLevertijd vind ik best wel lang. Het duurde bij mij een aantal dagen voordat ik mijn bestelling binnen had.
Beste Jannet, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Dit waarderen wij enorm. Goed om te lezen dat je blij bent met hoe je het pakket hebt ontvangen en het extra in je pakket kon waarderen. Wat jammer dat je de bestelling niet binnen het beloofde termijn hebt ontvangen, dit is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor onze excuses. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
bestellingen worden correct uitgevoerd
Beste Willy, bedankt voor de genomen tijd om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, ruim aanbod,veel en exclusieve merken, duidelijke gedetailleerde foto's, gemakkelijk betalen, goed overzicht van vorige bestelligen.
VerbeterpuntenIk heb reeds een product terug gestuurd aangezien het niet helemaal is wat mijn vriendin wilde. Afgelopen vrijdag (15-11) heb ik deze verstuurd, zaterdag was volgends track & trace aangekomen. Vandaag (21-11) heb ik contact opgenomen met het telefoonnummer dat op de website staat. Ik kreeg een aardige dame aan te telefoon die gelijk alles gaat uitzoeken voor mij. Op dit moment wacht ik het telefoontje af. Ik had graag gelijk een mailtje gekregen wanneer het pakketje ontvangen was. Het is voor de klant altijd afwachten of het wel goed terecht komt. De naam van de gene die ik aan de telefoon had is mij niet bijgebleven
Beste David, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze serivce en onze website. Wat betreft je verbeterpunt, wij hebben inmiddels contact met je gehad en het probleem van je retourzending is inmiddels opgelost. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle gratis levering!
VerbeterpuntenNvt
Beste heer/mevrouw Zwarthoed, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Ik zie dat je onze service beloont met een 10, bedankt! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Supersnelle levering. Ook fijn dat er zo veel producten te vinden zijn op de website.
Beste Marloes, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service en website. Je hebt ons voor alles een 10 gegeven, bedankt! Wij wensen je veel plezier met de Michael Kors schoenen. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie kledingstukken te koop van goede merken. Ook fijn dat de levering binnen een dag is dus niet lang wachten op je kleding. Overzichtelijke site
VerbeterpuntenNvt
Beste Kia, bedankt voor je review en de tijd die je hiervoor genomen hebt. Dit waarderen wij enorm. Goed om te lezen dat je blij bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via de email en snelle levering!
Beste Bianca, bedankt voor de tijd die je genomen hebt om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Wat leuk om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Fijne website, snelle levering en uitstekende prijs.
Beste Ruud, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over ons in te vullen. Goed om te zien dat je winkelstraat.nl een fijne website vind! Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Ben zeer positief over de site, het aanbod en de snelle service. Daarnaast nog mooi ingepakt en een persoonlijk briefje erbij - echt een cadeautje om te krijgen. Ik kom zeker terug!
VerbeterpuntenTip! Jullie mogen meer doen aan jullie naamsbekendheid/vindbaarheid/google adwords etc. Ben erg verbaasd dat ik jullie nog niet eerder heb gevonden, het aanbod is fantastisch en voor winkeliers ook ideaal kan ik me voorstellen.
Beste Femke, bedankt voor je leuke review en de rij 10-en! Dit waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service en de wijze van verzenden. Wij doen ons best om bestellingen als een cadeautje te verzenden. Wat betreft je verbeterpunt, goed dat je dit aangeeft. Wij doen uiteraard ons uiterste best om dit te verbeteren. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Wouter, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Wat goed om te zien dat je ons op alle punten een 10 waard vind. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Sonja, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelle levering; volgende dag in huis. Mogelijkheid betaling achteraf.
Beste Marcia, bedankt je review. Wat leuk om te zien dat je ons een 10 waard vind! Wij vinden het enorm fijn dat je deze review voor ons hebt ingevuld. Wij wensen je veel plezier met je Lio Jo Jeans. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
De site is erg mooi in elkaar gestoken. Er is een duidelijk overzicht waardoor het online winkelen veel fijner is. Een mooi overzichtelijk design.
VerbeterpuntenOp de site staat vermeld dat de levertijden tussen 09.00 en 17.00 zijn. Nu kwam mijn bestelling netjes de volgende dag binnen, echter was dit pas rond 18.00. Ook stond er aangegeven een code te krijgen waarmee het pakketje getraceerd kon worden, deze heb ik ook niet gekregen. Graag wat meer duidelijkheid hierover! Want ik vond het erg vervelend niet te weten wanneer het aan zou komen, of dat het überhaupt nog wel zou komen die dag.
Beste Katie, bedankt voor je review en je tijd om je review toe te lichten. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren. Goed om te zien dat je blij bent met onze website. Ook goed dat je verbeterpunten aangeeft. Dit puntje hebben wij direct aangepast op de website. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer blij verrast door een persoonlijk briefje van de desbetreffende winkel bij de bestelling.
Verbeterpuntenkreeg helaas geen track en trace in de mail.
Beste Jobert, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review over ons in te vullen. Dit waarderen wij enorm en hier kunnen wij veel van leren als jong bedrijf. Leuk om te zien dat je verrast was door het briefje. Wat betreft je verbeterpunt, bedankt dat je deze hebt ingevuld. Het is uiteraard niet de bedoeling dat er geen track and trace code verstuurd word, onze excuses hiervoor. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Mvg, Team Winkelstraat.nl
Beste Annette, bedankt voor je review. Wij zijn nog een jong bedrijf en waarderen deze reviews enorm aangezien we hier veel van kunnen leren. Fijn om te zien dat je ons de cijfers 9 en 10 geeft, bedankt! Wij wensen je veel sportplezier met de Nike Jordan's. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Beste Jan, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Kreeg ten allereerst een snel en duidelijk antwoord op mijn vraag. Had het pakketje snel ontvangen en het was helemaal netjes ingepakt. Vind het ook erg fijn dat je in het gehele traject goede feedback krijgt over wat er op dat moment allemaal gaande is. Je wordt goed up-2-date gehouden, helemaal goed!
VerbeterpuntenGeen.
Beste Ashley, bedankt voor je leuke review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Suède Schoenen al ingespoten
Beste JM Plooij, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Beste Iris, wat ontzettend leuk voor ons om te zien dat je ons voor alles een 10 geeft, bedankt! Wij waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om dit voor ons in te vullen. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Linda Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer snelle service
Beste Marrit, bedankt voor je review. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Goed om te zien dat je blij bent met onze service. Ik heb je naar aanleiding van je review een bericht gestuurd. Ik hoor graag van je. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Linda namens team Winkelstraat.nl
Pluspunten
snelheid leveringen kleding aanbod op de site
VerbeterpuntenTerug sturen is erg duur, mede ook door de grote zware dozen die gebruikt worden. Dit gaat mij een volgende keer weerhouden opneiuw te bestellen. En mijn contact met afterpay komt maar niet tot stand. Een morgen proberen ze me te bereieken terwijll ik werk en net mijn mobiel vergeten ben. Mail ik later, krijg ik nog steeds geen antwoord. Nu een herinneringsmail gekregen om te betalen, terwijl ik in die tussentijd nog een jurk heb terug gestuurd. Het bedrag is nog niet aangepast en op mijn mail van vier dagen gelden heb ik behalve de standaard antwoord nog geen antwoord gekregen. Dit is ook iets heel vervelends.